Na www.stahuj.cz jsem našel dobrej tréninkovej diář.
Cycling diary 2005 2.5
Pokud je to starý info tak nic…
Na www.stahuj.cz jsem našel dobrej tréninkovej diář.
Cycling diary 2005 2.5
Pokud je to starý info tak nic…
tenhle programek je na ho*no nejlepsi je dobre naprogramovana tabulka v exelu
Souhlas, taky jsem si pohrál s excelem a dělá to přesně to, co chci. Paralelně mám Cd 04, dalo by se mu něco vytknout(neobsahne všechny treningové aktivity, zohlednění limitů atd.) , ale jako záladní přehled to stačí(v kombinaci s tím mým excelem).
Mohl by ses o ten excel podělit? jantesik zavinac seznam tecka cz? Jinak na www.kpo.cz je v excelu udělaný plán na rok 2004 volně ke stažení. Máte s ním někdo zkušenost?
kdyz nemas urceny prahy, tak je celkem k nicemu.
Používám ten z kpo a je v pohodě. A není jen na rok 2004 ale i na letos. Stačí na kartě „rozpočet“ změnit datum na aktuální. Výhodou je taky možnost dodání vlastních dat do plánu.
Je to tak těžký nadefinovat sloupce a pomocí autosum stanovit kde a co chci spočítat? Krása exelu spočívá né v tabulce ale možnosti s ní pracovat, kdo to neumí, je mu i sebelepší tabulka nanic. Možná by nebylo od věci vyrobit něco takovýho jako databázi, ale zatím mě funce exelu stačily.
myslim ze by nebylo vubec spatny, kdyby to dal kazdej kdo neco takovyho udelal ke stazeni… aspon by byl poradnej vyber… ja mam v excelu udelanej hodne jednoduchej, zkusim ho ale trosku vylepsit a nekam na net ho hodim
dobrej diar ma cyklocomputer HAC4. Nechaji se do nej zadavat vstupy rucne, muze ho tudiz vyuzivat i ten kdo HACa nema. Souhlasim s tim, ze tabulka v excelu se souctama a s prumerama poslouzi stejne dobre.
Co to je Tfeninkofej diar? Diar znam, ten mam,tam si pisu abych nezapomel co mam udelat. Ale co je „treninkovej“. Neco k jidlu? :)))
Já myslím, že nejlepší je vlastní tabulka v Excelu. Hraju si s tím už pěkně dlouho a mám ji už tak vymakanou, že co bunka to nějaký vzorec a vyznat se v tom začíná být problém:-) Možná by nebylo na škodu, aby každý zde napsal, jak má svou tabulku vytvořenou a co vše do ní zaznamenává, at se můžu ještě inspirovat:))