66vf kto ju z vas jazdi, nech napise nazor,please chcem kupit ,ci sa to opla, rozmyslam este nad boxxer 2005
66vf kto ju z vas jazdi, nech napise nazor,please chcem kupit ,ci sa to opla, rozmyslam este nad boxxer 2005
VF neber nema regulaci pridej si na RC
Mám jí a je super regulace mi nechybí stejně bych to nastavil jednou a víc nic.Na jakej rám jí chceš? dej si pozor je hodně široká a třeba na RB neprojde pod rámem takže si to radši nějak změř jestly ti to výjde
Ja mam 888 taky VFko, protoze regualaci pouziju, kdyz hodne, tak jednou nez to nastavim na sebe. Proste na tomhle si muzu dovolit usetrit aniz bych to poznal na kvalite jezdeni.
krom regulace ma RC navic taky HSCV tlumeni misto SSV
To je pravda a znam lidi co ten rozdil poznaj. Ja treba ne :) Teda hlavne mi SSV staci :)
udajne se to pozna na kdyz jedes rychle v tezkym terenu -rock garden, schody, koreny atd. Vidle s SSV ma pry ztvrdnout a prestat chodit.
Tak to ti neporadim. Ja jezdil s SSV loni sjezd a letos snad taky budu a nic takovyho jsem nepostreh…snad akorat ke konci mi tvrdly ruce, tak ze by tim? :))) Ale jinak by tomu teorie nasvedcovala…teorie.
Po par padech uz tam projde :D