• Luka

Tak se priznejte, kdopak se to promenadoval v tricku Bike-Fora provokativne prave na stezce v Podoli??? Ja se omlouvam ze jsem nepozdravila, rada bych,ale moje oci nejsou pri jizde zamereny na cteni kdejakyho napisu na triku :)) Az muz me upozornil. Tak tedy opozdene ale preci:

AHOOOJ BIKEFORISTO!!!!! :D

0 0
    • enjoy  

jestli byl na biku,tak nevi co je to funkcni obleceni:-)

0 0
      • Jogador  

Proč myslíš, funknčí oblečení musí vykonávat nějakou funkci, a u něj to odvedlo funkci, že si ho všimla Luka, tak nějakou funkci má, proto se může hovořit o funkčním oblečení…

0 0
      • Luka  

Ne, ne, byl pěší, a to mě zmátlo, po kolech koukam, ale pěšák co se natáčí nápisem na každého projíždějícího bikera mě prostě nepřijde hoden delšího pohledu než je „á – když se tu nemotaj krasobruslaři co se tři držej za ruce vedle sebe , tak tu pobíhá nějakej maňas ve žlutym triku“ :D

0 0
    • Darkson  

ehmm, nebylo to včera kolem 6 hodiny?! :-)

0 0
      • Luka  

No, jo, asi ve 3/4 na 6… to ty?

0 0
        • Darkson  

Tak to AHOJ Bike-foristko:-). Jsem šel z loděnice v Podolí a potutelně okukoval projíždějící bikerky

0 0
          • enjoy  

si chtel udelat dojem:-)

0 0
            • Darkson  

spíš náhoda…ale pohled na projíždějící biky je hezkej nejen ze sedla

0 0
              • enjoy  

hmm:-),kdyz jdu se svoji slecnou a najednou se rychle otocim a ziram tak uz uz by se me ptala jestli se mi libila..,kdyby to nebylo kolo:-))

0 0
          • Luka  

Patrani bylo uspesne, AHOJ :))

0 0
    • cabbage  

tak me napada, nebude nejaka dalsi edice b-f tricek? nejlepe modre se ctyrma sikmejma prouzkama(neni narazka na vetnamce:) a hlavne at tam neni to „detsky“ kolo:)

0 0
    • Lister  

Nevíte jestli už někdo vymyslel nějaké nálepky na kolo abychom se poznaly. Mám pocit, že už se tady o tom mluvilo a dokonce chystal i něco admin, pokud se nepletu. Nějaká malá nálapka s logem bike fora co by se dala nalepit na rám. Hlavně na závodech a podobných akcích by se to mohlo hodit, ale i běžně na cestách, hodně lidí cestuje po rebublice a třeba zavítají do vašeho kraje, tak a? můžem hodit slovo.

0 0
      • Darkson  

to je dobrej nápad- decentní nálepka rám nezkazí, nevyjde draho a dá se kdykoliv strhnout

0 0
        • tomsoyer  

jo ta nálepka je super nápad dá se dát trěba zezadu na přilbu v případě že máš víc kol:-)

A nebo co takhle udělat dresy od slušného výrobce, materiál, zajímavý design a cena. Myslim, že by se jich mohlo dost prodat.

Já bych si ho koupil okamžitě!

Co vy na to?

0 0
          • Lišák  

Tričko, dres i nálepku bych si koupil.To já na to :-)

0 0
            • Gumicuk  

Prvni tricko jsem nejak prosvihl, tak bych to rad napravil tim z druhe varky… jinak drez, kdyby se mi libil tak bych si ho tez koupil a samolepka je jasna vec!

0 0
              • dalimil  

drez asi ne (uniformita se nesmí přehánět,že :-) ),ale samolepku,nebo nové tričko ANO !

0 0
          • zac  

pri peknym designu bych dres bral hned!

0 0
            • tomsoyer  

Mě by se líbyl dres nějakého střídmého designu třeba vyveden v šedomodrých barvách jako je logo b-f i ten nápis je good i stím bikerem na zadním kole:-)ale toho bych dal spolu s nápisem jen na rukávy z boku a zepředu jen ten nápis jen tak nenásilný jako v logu. Tak by se mi líbyl:-) a jak vám ??

0 0
              • Twisp  

JJ taj nejak bych si to predstavoval…taky bych sel do noveho trika

0 0
              • captain  

Cau nebo tam jenom nekam pridat logo BF, kdyz si delas novej dres… Jenda

0 0
          • Luka  

Vsechno berem, dvakrat :)

0 0
          • Pá-dlista1  

S pritelkou mame 7 prileb a s kolama je to jeste horsi, tak nevim jestli by se nam to neprodrazilo :)

0 0
            • fousek  

No pro tebe by mohla bejt specialni edice, bylo by tam napsano jen Pá-dlista a hned by zasveceni vedeli s kym maj tu cest:-)

0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován.
              0 0
      • admin  

Dalsi tricka a nalepky snad budou otazka je kdy stihnem neco udelat :)

0 0
        • dhmiki  

hlavně at sou i ve velkych velikostech-xl aj xxl nemusim zrovna nosit uple trika

0 0
          • misj  

hlavne ty nalepky aby byly xl a xxl :-D

0 0
            • cabbage  

to ne, nalepky chci xxxxs!:-) nejlip pruhledny.

0 0
              • Pá-dlista1  

Podle tech se snadno pozname :)

0 0
                • cabbage  

lepsi nejaka nez zadna plachtu v ruzovy(zluty, atd..) barve bych si na kolo nedal :-/

0 0
                  • Lister  

Mně by se líbilo to logo co je nahoře vlevo: ten cyklista s nápisem bike-forum.cz a pod ním ten nápis bike, nejlépe reflexní písmo a průhledný podklad, a? to taky je i k něčemu jinému, když zrovna nikoho nepotkám

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.