pedaly Xpedo zastupce pro CR ?????????

5 nepřečtených
  • Spawncz

Zdravim vsechny, nevite nahodou kde se u nas v CR daji sehnat pedaly od firmy Xpedo ? Potrebuji nejakyho zastupce pro ceskou republiku.

A dale nemate nekdo s temito pedaly zkusenost (MTB) ?????

Diky

0 0
    • pitos  

Má někdo zkušenost s FR pedály Xpedo?

Sice mě zajímají především Tyto nové modely ale jestli má někdo zkušenost třeba s" tímto":http://www.global-sport.cz/…do-mx-6.html starším modelem tak bych nějaké drobné info rád uvítal.Celková spokojenost jako odolnost,váha(u těch starých není uvedeno) ,jak drží bota a třeba zda se moc nezanáší v blátě a sněhu(to u těch nových asi hrozit nebude).

0 0
    • Kubiczech  

S dovolením jsem si vytáhl jedno staré vlákno, abych se optal, jak jsou s pedály Xpedo spokojení jejich majitelé. Vydrží něco nebo jdou do kopru stejně rychle jako Cranky a jsou jen pro lehké chrty?

0 0
      • Tina  

Mala som titanovu verziu road Xpédo RF-S1 Ti. Po 3 rokoch som ich totálne odrovnala (mám cca 60kg). Obávam sa, že ako tam nie je pod kufrom na tele pedálu ten ocelový podklad ako má Shimano tak sa to pomerne rýchlo vymačká.

Funkčne celkom OK, ale na Shimano sa nechytajú ani životnosťou ani funkčnosťou.

MTB som jazdila Exustar Ti, ale mám taký dojem že je to podobný dizajn ako Xpedo. Už by som do nich nešla. Predala som ich po cca 3 mesiacoch, lebo som mala dojem, že ich do roka odrovnám.

0 0
      • mirabike  

mám Ti/Ti a vzhledem k jejich váze jsem spokojenej, mám je něco přes 2 sezony, bohužel díky letošku jen cca 4000 km. Překvapivě drží, jsou bez vůlí, ložiska zatím bez údržby a to jezdím i v blátě a sněhu. Funkčně jsou XTR lepší – pohodlnější zacvaknutí i vypnutí, ale zvykl jsem si a myslím, že jak se trochu ochodily, tak jsou lepší. Mám s oblečením a baťohem něco pod 90 kg.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.