existuje take nieco? dalo by sa to spravit? co by ste si zaznamenavali? ma uz niekto nieco take?
existuje take nieco? dalo by sa to spravit? co by ste si zaznamenavali? ma uz niekto nieco take?
Co tim myslis? Jako trenikovy denik? Nebo treninkovy plan? Problem je, ze u techto disciplin je dobra polovina uspechu uplne jinde a do jiste miry staci se bavit samotnym jezdenim a o vysledky je postarano. Dalsi problemek je jak bys to chtel zapsat… 2× bunnyhop 50cm , 3× sidehop 20/80cm, ..... :) Dalo by se maximalne zaznamenat cast treninku slouzici pouze k fyzicke priprave (a i k te musis pocitat pripravu technickou, ktera je fyzicky narocna). Mozna neco takovyho existuje v trialu a bmx to ma svou tradici u nas. Ve 4X se aplikuje BMX metodika. Nikdo neslape na rotopedu kvuli tomu, aby skocil priste o metr vyssi drop. A pro DH u nas zadna metodika treninku neexistuje :(
dennik som myslel… ale plan by tiez nebol odveci:) proste mam taky pocit ze by si bolo fayn neco zapisovat, potom si z toho robit grafy ale fakt ma nenapada ako funkcne nato:) tam sa ta vykonnost neda odcitat z tachometra ani z tepaku:) teda z tepaku mozno… dal by sa podla toho nejako strach zistovat… cim mensi strach tym lepsie, to by bolo fayn na freeride:)
mam pocit, ze kvalitu FR nebo DH nezjistis podle tepaku, ale podle odrenejch teplaku :)
myslite ze je lepsie ked ma jazdec FR nizky tep teda je relativne v klude alebo vyssi ked je v strese alebo ma strach?
ked ma nizky tep znamena ze daval slabe triky :)
dnes som mal na rohatke ine problemy ako tep :)
co rozcuchalo ta?:)
mno… predne koleso na sracky, skoro zlomena pavna… dalej nepokracujem radsej :)
panva
mas radsi jezdit na silmici:) (vis ddd)
hej, to by si nemal na sracky len predne koleso, mozno by si bol nasracky cely aj s bikom… cesta sux