Dělá někdo vůbec tak malé velikosti a kde se dají eventuálně sehnat. Díky.
Dělá někdo vůbec tak malé velikosti a kde se dají eventuálně sehnat. Díky.
to akoze 3–5 rocne dieta najazdi na biku take vzdialenosti aby mu to mohlo akokolvek zodrat kozu na rukach?
Bude spis mysleno jako ochrana pred odrenim prstu … si teda myslim
Ne kvůli kilometrům, ale sundali jsme synovci z Blesku boční kolečka a po minulém víkendu mě přestavá bavit mu vytahávat kamínky z dlaní, tak mě napadlo, jestli se dají pro tak malé dítě koupit rukavice.
aha jasan, to som si neuvedomil;)
Podle věku soudím, že děti zatím asi nemáš. Víš ono to o tom příkladu rodičů funguje dokonale. Dítěti prostě nevysvětlíš proč máš Ty rukavice a ono ne stejně jako když musí mít mládě přílbu, když Ty máš jen šátek.Takže o praktickou funkci rukavic tu prostě až tak nejde.
Jak jsem psal jsou to rukavice pro synovce. Máš pravdu, že pro dítě je důležitý příklad, ale v případě rukavic se jedná hlavně o fci ochrannou, protože synovec jezdí zatím hlavně na hřišti a škváře. btw přilbu dostal synovec současně s kolem.
takove rukavice existuji.nejmensi detska velikot je XXS, dlanova cast vetsinou lycra + latka s prostiskluzovou upravou, vrchni cast lycra s potiskem – detske motivy a pod. vyrobci-dodavatele napr. Polednik,Pro-T,force.....vyber je velky.
Koupil jsem onehdá v Praze v OBI-Štěrboholy a dcerka (5 let) ani neprotestovala, že nejsou ze značkového obchodu…
Díval jsem se a Polednik dělá rukavice přímo pro děti, ale je to na objednávku. Zkusím ještě oběhnout supermarkety, díky za rady.
Loni jsem je kupoval 4-leté dceři. Chiba, za 199,–. V Průhonicích na náměstí. Tyhle byly celé červené, dlaňová část polstrovaná nějakou umělou kůží. Typ teda nevím, velikost taky ne. Ale určitě se dají nějaké sehnat.