Chtěl bych se Vás zeptat na zkušenosti s nakupováním na www.velotrade.cz. Objednal sem 31.3. přilbu tak jak dlouho mám čekat… dik:)
Chtěl bych se Vás zeptat na zkušenosti s nakupováním na www.velotrade.cz. Objednal sem 31.3. přilbu tak jak dlouho mám čekat… dik:)
NO,mé zkušenosti jsou zatím velmi dobré.Vše co jsem obědnal jsem měl doma tak±za 5 dnú.Pokud něco nemají tak napíšou.
Já to měl skoro do druhého dne, asi dva pracovný dny jim to trvalo.
hmm, podruhé ??!! -:)))))))
no já jsem si tam kupil karbonová řídítka, do vzkazu jsem napsal, že žádám o rychlé vyřízení… v neděli jsem to odeslal a ve středu jsem to měl doma… jsem spokojený…
Zkusenost dobra, dodaci doba odpovida tomu co uvadeji.
zkušenosti dobré, zboží přišlo do 3 pracovních dnů po objednání a zaplacení…akorát teď nemají Manitou Black Super TPC LO 05 :-(((
A nevis nahodou,kdy by meli ty Blacky prijit?Ja na nej totiz taky cekam.
Zatim jenom ty nejlepsi. Vsechno prislo a vsechno rychle. Urcite do tri dnu.
Zatim 2 objednavky a obe vyrizene do 3dnu
Jen ty nejlepší a to včetně objednání v předstihu.
to je jako co? To sis neco objednal, aniz by sis to chtel objednat a pak se ti to v budoucnu hodilo ?
Můžeš si u nich objednat zboží s tím že ti ho doručí třeba až za 60 dní.
Dost dobre, reaguji a funguji…a ceny nejsou spatne. 3 obj. a spokojenost.
dobré, vše do 3 dnů doma.
zo 5 objednavok a vsetko uplne v poriadku a na cas. Teda doslo to asi 2–3dni od zaplatenia ak bolo platene prevodom, ak na dobierku tak 3–4 dni od objednavky.
Spokojenost, objednával jsem si před 14 dny pláště. Ve středu ráno jsem tam napsal jestli je mají, odpověď za chvíli, objednal a v pátek jsem je měl na kole. Možná by ses měl připomenout