Kdo s ním máte zkušenosti: ve funkcích je udávána funkce „počítání částečné trasy podle Moser-Guide“. Můžete mně popsat, vo co gou?
Díky.
Kdo s ním máte zkušenosti: ve funkcích je udávána funkce „počítání částečné trasy podle Moser-Guide“. Můžete mně popsat, vo co gou?
Díky.
Je tam jeste jedno denni pocitadlo ktere muzes kdykoliv behem jizdy vynulovat.
Jak psal Daf, ale doplnim ze jde nejen nulovat ale i nastavat na libovolnou hodnotu. zrovna v nedeli sem behem jizdy asi 5km nemohl z toho nastavovaciho modu vyskocit.. skoro sem si pri tom dvakrat rozbil hubu:D Moser Guide je edice pruvodcu pro bikery(garda+dalsi oblasti alp). Sou tam popsany trasy stylem ‚po 200m okolo velkeho stromu doprava‘.. a podobne. pruvodci sou to dobry, ale stoji cca 40euro.. Jinac tuhle fci na computeru vubec nepouzivam..
JA to pouzivam treba jako pocitadlo km na tyden, nebo toto pocitadlo nuluju na startu zavodu, kdes si take zapinam ty manualni stopky.
Ještě doplňující dotaz: jak se uchycuje snímač k vidli? Je tam taky ta nalepovací plocha a na upevnění takový ty rychloupínací plastový pásky? Měl jsem doteď Cateye a tam postaru se upínal snímač pomocí objímky s dotáhnutím šroubem. Bylo to pohodlný pro doladění vzdálenosti + výšky proti magnetu. Teď už to Japončíci dělají výše popsaným způsobem, což mně nepřipadá moc dobrý…
Sigma to ma na gumicku. Ja mam teda to bezdratovy cidlo ale podobne to bude i u toho dratoveho.
Mám doma 2 staré Sigmy BC 1200 a ty ještě mají i kadenci, základní funkce pro 2 kola a podle mě dost velké písmo, ty nové se mi nelíbí. Dneska bych si koupil buď 1600, nebo něco levnějšího (Targa nebo 600).