Konečně jsem se vybičoval a popsal a zakreslil do mapy sjezdy a výjezdy co jezdím doma. Pokud někoho zajíma sever Prahy okolo Vltavy, tak pro inspiraci mrkněte na: http://www.sweb.cz/monolink
Konečně jsem se vybičoval a popsal a zakreslil do mapy sjezdy a výjezdy co jezdím doma. Pokud někoho zajíma sever Prahy okolo Vltavy, tak pro inspiraci mrkněte na: http://www.sweb.cz/monolink
Parada! Sikovnej :-) Poradne to nastuduju a v brzke dobe prozkoumam :-) Dik!
kdybyste nekdo znal v tyhle oblasti jeste dalsi sjezdik k Vltave, tak prosim dejte vedet, abych mohl doplnit, dik
No ono jich tam asi uz moc dalsich nebude, ale u toho Drahanskyho by myslim jeste stal za zminku potok a prislusne brody. Ja ho tam prejizdim hned ctyrikrat (pokud myslime tu samou trasu).
urcite myslime, ja kdyz jedu ze shora tak se potoku vyhnu tak, ze to vezmu doleva nahoru do kopce, vyjedu tu rozdupanou cestu od koní a potom po louce vrchem a po modré dolu a objevim se tesne nad zavorou u Vltavy. Potoku se vyhybam, protoze nemam rad mokry nohy a taky to neumim projet, abych si neslapnul, mistama ty koreny sjou dost husty.
Jo a taky tam mistni obcas postavi prehradu, aby nam to trochu zpestrili :-) Ale jet se to da i bez slapnuti a relativne suchou nohou. Pak je taky docela peknej, i kdyz kratkej sjezdik k te odkalovaci nadrzi v Drahanskem udoli od toho noveho satelitniho shluku domku u Zdib. Je tam par kamenych schodu ale da se to docela pustit.
Hezkej prehled, taky tady casto jezdim. Nejradsi mam asi ten z Vetrusic po cerveny, i kdyz asi pred tydnem jsem cestou tam na poli zapadl malem az po naboje do bahna :-(. Nejak se mi jeste nepovedlo trefit tu Vetrusickou rokli. Je to nejak znaceny?
Vetrusicka rokle znacena neni, ale trefis ji bud ze spoda, kdyz jedes po navigaci z Reze k privozu v libcicich, tak na pul cesty je takova divna chatka a u ni jde pesina nahoru. Z Vetrusic se to hleda hure, jedes vesnici po asfaltovych cestach dolu a v nejspodnejsim miste je odbocka do lesa, je tam videt zbytek nejakeho portubi. Ale jistejsi je to najit zespodu.
Pěkné trasy, určitě se na ně vydám. Nemám to zas tak daleko :o) Nešla by udělat mapka jako ke Křivoklátsku ?
Šaltr dosloužil, ale posilovač tahu je stále Ok tak ho můžu poslat dalšímu bajkeru :o))
mapka tam je, když klikneš na ten dlouhý název
Paráda už si jí tisknu, dík…
u toho Krivoklatska ti nejak nefungujou linky… ze by kvuli cestine v nazvech?
mám v nazvech češtinu, ale s MS IE to funguje, nepoužíváš Mozilu ?
jo, pouzivam
dik za info, az me chytne pilna, tak z toho tu cestinu vyhodim
Zdárec, pěkné dílo:-) mám dotázek, máš tam ten sjezdík dolů k Vltavě od starý bohnický bikrosky? tam vedle té vyhlídky?:-) jestli sem ho přehlédl, tak se omlouvám;-)
Ten uz je mimo mapu.
Co tam ale chybi je od Drahanskyho mlyna na jih (zluta cara) ta cesta. Jezdit je to dobry smer sever – jako do Drahanskyho udoli. Pekny klickovani mezi stromama.
Jojo, ten taky jde, ovsem v opacnym gardu nedoporucuju – ma to ostrejsi nastup :-))
ahoj, ještě si dovolím přidat jeden sjezd do Drahaňské rokle, když se jede Drahaní od vltavy a dáš se druhou odbočkou nahoru tak vyjedeš na takovou louku(pole). Potom se jede doprava po takoví pěšině až nakonec nad Vlatavu k vyhlídce, jmenuje se zámky a z ní vede doprava taková úzká pěšina po úbočí dolů na kraj Drahaně, vyjede se zatím padlým kmenem za 1.závorou. Je to prudší, ale celkem zábava. Teď je asi v 2/3 padlej strom tak pozor.
Ječňák je borec!