Sedlovka mi bud vrze, nebo kdyz ji namazu tak klouze. Bylo mi doporuceni vystrihnout od plechovky Coca-Coly (asi light) pasek a ten pouzit jako vyvlozkovani sedlove trubky pro „utesneni sedlovky“. Setkal se uz nekdo s necim podobnym ?
Sedlovka mi bud vrze, nebo kdyz ji namazu tak klouze. Bylo mi doporuceni vystrihnout od plechovky Coca-Coly (asi light) pasek a ten pouzit jako vyvlozkovani sedlove trubky pro „utesneni sedlovky“. Setkal se uz nekdo s necim podobnym ?
Četl jsem to ve Velu. Já osobně mám vyvložkovanou sedlovou trubku 27,0 mm pro sedlovku 26,8 mm – samozřejmě po celém obvodu. Mohu doporučit. Jen to není Coca-Cola, ale Gambrinus :)
a hlavne nemazat:)
Je pravda, že „pivní plech“ je velmi hladký, takže mi namazaná sedlovka (Al) zalézala. Po otření a pevném dotažení je vše v pořádku.
já jsem podobným způsobem vyřešil zalejzání karbonový sedlovky. jen ten plech nebyl z coly, ale taková slabá měděná planžeta, kterou jsem měl v práci. už to mám rok a drží to.
Sedlovka mi nezalezala ale mela mirny vakl a sem tam vrzla. Nestrkal jsem zadny plisek ale jen omotal konec sedlovky izolackou a je po problemu.
se mi zase zacalo objevovat praskani u seldovky. asi je to zpusobeno praskanim u objimky. zkusim trubku (pod objimkou) omotat lehce izolepou. pokud ani to nebude dlouhodobe reseni , tak to kolo zahodim :-(
Nedostava se ti bordel mezi sedlovku a sedl.trubku tim vyrezem u objimky? S taci to prelepit nebo zadelat nejakym silikonovym tmelem nebo treba zakapat voskem