• Raydowe

Len tak by ma zujimalo, ake mate rekordy v max. rychlosti na Biku, u mna nic moc.. na starom admirale to bolo 76KM/H, na treajsom fulle rovnych 50KM/h (v terene), ale je citit ze full je znatelne pomalsi, na tom istom mieste kde som dal takmer 80 km/h, som sa sotva priblizil s fullom k 50 km/h, musim odmerat koleso ci to je dobre nastavene…

0 0
    • wraftler  

jedno slovo: vyhladavanie

0 0
      • Raydowe  

hladal som, ale fakt som nenasiel… som linaj aby som 20 minut len vyhladaval, to skor rovno napisem prispevok..:)) sorry.:))

0 0
    • Koleno  

74 km/h

0 0
    • CZiko  

74km/h

0 0
    • hanz  

vím o pár místech kde se dá na mtb přes 80…asfalt samo

0 0
    • Azagthoth  

jj, tiez som isiel na Admiralovi nieco cez 70, ale uz sa nepametam presne kolko, ale viem ze to bolo na rovine a nie z kopca. Na fulle tachac nemam, ale odhadujem cca 55–60km/h dole kopcom

0 0
      • Raydowe  

na rovine? :))) to si si neco pichnul nebo co? :)))

sorry ale ja som rad ked dam na rovine 40, aj ked na fullu ale predsa, na HT by to mohlo ist na 50, ale asi sem caj, lebo 70 na rovine, tak to je maso..:)))

0 0
        • Azagthoth  

Je to krute, ale je to tak…teraz isiel vyhrabat tachac a nasiel som si „max speed: 69kph“. Ked chces tak ti ho poslem ako dokaz, ja ho aj tak nepotrebujem :-)Ale bolo to na 19" rame a 44 pile, cez dve dost dlhe ulice v smere vetra

0 0
    • kesu  

78 na sumave na asfaltu na biku

0 0
    • Radek Broz  

Uz neeee! Uz je to tu zase!!!

0 0
      • pitelboy  

56 po posekané louce s krutym dojezdem a 59 po kamenité rozbité cestě „na jedno auto“, po asfaltě asi 80 – vše na HT..

0 0
    • giant  

72km/m – na MTB asfalt 210km/m – Chevrolet Camaro silnic 855km/m – Boeing 737 vzduch

0 0
    • pcejka  

Tak zrovna vcera padl muj dosavadni osobni rekord na bajku (asfalt, sjezd od Horni Boudy do Dolan u Olomouce, 78 km/h), nyni 82,3 km/h na bajku pri sjezdu silnice od Bileho kamene do Mrsklesu u Olomouce (a to byl navic protivitr), toz tak…

0 0
    • fousek  

No jak tak ctu ty maximalky, tak asi tacho sundam i ze silnicky, protoze co ja sem nejvic jel na silnicce tak to bylo z kopce a foukal mi do zad dost silnej vitr a mel sem max. speed 76 km/h Jeste ze na celoperu tacho nemam to by bylo 40

0 0
      • Pijer  

Od té doby co mám „bezdrát“ Sigmu (starší typ – ne bajonet) tak mívám maximálku i 460km :-)

0 0
        • fousek  

No tak to sem mel na Cateye OS1 jenom 161 teda nez sem ho vyreklamoval

0 0
          • zaki  

Na Krkonošské 70, dolů podél sjezdovky po asfaltu 87 km/h. Byl to docela hukot..

0 0
            • pary  

jsem nejrychlejsi, 99,9km/h na ht na sumave, ale mymu tachaci ruplo v bedne:-)))))))))

0 0
      • Volf  

Fousku tak to jsme dva. Já třeba na silničce z Mohelnickýho kopce udělám kolem 75 a myslím si, že víc už nedovoluje odpor vzduchu a nebo musíš letět ze střechy nebo mít dva magnety ve výpletu a nebo jak existuje myslivecká rybářská latina tak musí existovat i cyklistická. Mám dojem, že někteří by na MTB natrhli ve sjezdech i profíky na TdF.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • pavelr  

75km/h-Jimramov-silnice-MTB s brašnama včera 69km/h-doma-silnice-MTB

0 0
    • Corbett  

Z Pradědu dolů po asfaltce jsem jel na biku 86km, ale až na druhý pokus po prvním seznámení. V terénu na tacháč nečumím, nerad bych se zabil.

0 0
      • vlk  

snad každý tacháč má maximálku.Tak se stačí dole podívat.

0 0
    • Belial  

MTB – 78 km/h – asfalt, 65 km/h – zpevněná neasfaltová cesta, asi 40 km/h – louky.

0 0
    • tradic  

http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… aby toho nebylo malo :)

0 0
    • zmikes  

Bike 70 km/h silnice. Včera 51,6 km/h sjezdíkem ze stráně po dost vlnité cestě s výmoly. Byl to celkem hukot. Naposled to tam jelo asi 44 km/h a už to bylo dost ostrý. Takže jsem zvědav kolik tam ještě vytáhnu…dokud se tam nezbiju. :)

0 0
      • Raydowe  

neni teren ako teren, nejaka prasna cesta vedla luky neni pre mna teren, tam sa daj ist aj 70 v phoho, ale v terene kde su poriadne ryhy, vymole a nevime co este… sam mal problem na jednej prudkej ceste ist 30Km/H, mala take klesanie ze by sa tam dalo aj 80… ale teren to nedovoloval, zabil by si sa na par metrov.. 40 CM diery a hlboke prietoky po celej dlzke od stekajucej vody, som rad ze som to v 30 KM/h prezil…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.