mam dotaz jestli se da jeste sehnat razeni deore na 8 kolo, a nebo jestli by fungovalo razeni 9 na 8 prehazce a kazete.
mam dotaz jestli se da jeste sehnat razeni deore na 8 kolo, a nebo jestli by fungovalo razeni 9 na 8 prehazce a kazete.
tak kup alivko a mas po problemech…
nevim jestli ti odpovim ale devitkovy razeni na osmikolovy kazete poradne chodit urcite nebude,ma totiz mensi roztece na jednotlivy prevody
To bych sice mohl ale chtel jsem se zeptat jestli by to fungovalo na kole mam komplet Deore
Komplet deore tam určitě nemáš, protože deore řetěz a kazeta je na 9 kolo. Sada není jen řazení a brzdy.
Obnovene Deore nebylo nikdy na osmikolo. Leda to hitoricke, to prvni, a na kolikatku to bylo, to nevim, .-).
Docela bych rek, ze se pletes. Deorko bylo puvodne (teda ne uplne puvodne, ale ted nove:) na 8 kolo.
to v tém závorce nějak nechápu-mám dnes špatný den Který model se tedy jako poslední vyráběl/vyrábí na 8 kol.
Deore jako to reinkarnovane namisto STX-RC (zhruba) jsem myslel, ale koukam ze bylo asi fakt uz na 9 :( Nechal jsem se zmast celejma kolama, kde se davaji obvykle prehazky z vyssi sady nez zbytek. Ja ji mel na osmicce jeste letos :)
deore bylo dycky na 9, i mistr tesar…:-)
razeni deore je jenom na 9 a s 8 nebude fungovat.
Tak jo diky vsem za odpovedi
pořiď si alivio-nebál bych se toho.Když to rozděláš , tak je to vevnitř konstrukčně zcela stejné jako deore.
Pořid si kompletní osazení na XTR a máš to v klidu :)
to asi nemělo být na mě.XTR s dualy?děkuji nechci.XTR přehazka, kliky, přesmyk-OK ale ne za tu cenu, to by mě pak přehazka ve výpletu moc mrzela.