Přišel jsem o magnet kterej drží destičku, je to takovej knoflík pr?avej a tenkej průměr cca 5 mm síla tak 2 mm. Zatím jsem tam nabastlil a vteřiňákem přilepil magnet obroušenej pilníkem. Nemá ale tu původní sílu. Nemáte někdo nějakej nápad?
Přišel jsem o magnet kterej drží destičku, je to takovej knoflík pr?avej a tenkej průměr cca 5 mm síla tak 2 mm. Zatím jsem tam nabastlil a vteřiňákem přilepil magnet obroušenej pilníkem. Nemá ale tu původní sílu. Nemáte někdo nějakej nápad?
Hm, od dubna žádná odpověď, to se asi nic stejně nedozvím. Já magnet mám ale přestal magnetovat! Vyndám kolo z vidle a za kotoučem vypadne destička. Když jsem ji dával zpět tak tam nedržela. Demontoval jsem proto pevný třem s magnetem a magnet tam je ale umřel. Dá se nějak probrat? Jak ti funguje ten opilovanej?
Byl problém najít silnej magnet, nakonec myslím že jsem použil magnet do čidla Cateye, ale stejně neměl tu původní sílu. Zkoušel jsem různý magnety co jsem doma našel, různě se lámaly a drolily. Jezdit s tím ale šlo. Jezdil jsem s tím asi dva měsíce. Teď mám 525.
dal bych tam magnet z pevnyho disku. ten ti na 1cm2 zvedne nakladak plnej prasat :D fakt sila
Tak to mám opravený. sehnal jsem slušný lidi a dostal jsem tři kousky
magnetů zdarma poštou. Byla to firma Motorpal, která mi je poslala. Musel
jsem ale převrtat díru na imbus na díru pro větší magnet a pak tam zezadu
vyřezat závit pro pojiš?ovací M4 imbus který zároveň slouží jako
seřizovací.
U Authora mě doporučili obrátit se na Vokolek. Tam mi doporučili koupit si
novou brzdu za 2100,– páč se magnet za 12,40 NE DO-DÁ-VÁ pane. Takže
pokud mi brzda bude zlobit, tak si fakt koupím novou. AVID!