mam mechaniku tektro. ako ju donutit aby viac kusala? teraz je uplne mekka. dik
mam mechaniku tektro. ako ju donutit aby viac kusala? teraz je uplne mekka. dik
dotiahni ju na fest, tektro vyhod – nebezpecna brzda, to sikup radsej spalky…
no mne sa nezda ako uplny zabijak. a ked ju dotiahnem na fest tak sucha. prednu mam tiez tektro a ta kuse uplne brutalne, ale zadne je dost mekka. nie tak ze by brzdila az na doraze paky, proste akoby som necitil kedy sa dosticky uplne dotknu kotuca
Máš zesílený vyztužený bowdeny a kvalitní lanka?
uff tak to ti nepoviem, bovdeny a lanka su tam este od noveho bajku – cize dva mesiace. ale vtom by som problem nevidel.
Může to právě dělat pružení bowdenů a lanek (ten měkkej chod). Je to to samý, jako má přední V brzda vždy ostřejší krok než ta zadní.
suhlas…
no v podstate tam mas dosticku a pritlacny valcek, mozno mas vacsiu fugu medzi dostickou a pritlacnym valcekom…
Onoho casu som jazdil mechaniku, ako tu bolo spomenute najprv je to o bovdenoch a lanku a nastaveni chodu pak kde maju zacat zaberat.Za predpokladu,ze dosticky su ok.Ale od mechaniky nemozes cakat agresivne brzdenie.
ja mam tiez tektro vzadu… je to tusim ta najlacnejsie, aquilla, alebo nejak tak sa vola… kuse brutalne, skoro ako moje magy na zjazdaku, problem je ale s davkovanim, hockedy si zmysli, ze kusne;-) takze manualy su mozno len bez brzdy, co je tak trochu mega problem ;-)
inak som spokojny, pomohli mi lepsie bowdemy, lanka mam normalne brzdove… za tu cenu, je to mega vykon…
Nech jí týden hladovět, opak bude kousat i tebe…:)
tektro novela? ta brzdi min nez podhustenej plast:-/
Zaklad sou kvalitni bowdeny. JA mam CLARKS stribrny + lanka potazeny teflonem a brzdna sila je znat. Taky mam zadni bowden v jednom kuse. jinak dost kvalitni bowdeny, maj tvrdej povrch ze uz mi sedrely lak z dvou korunek vidlic… jo brzdy SH M 475 + desky fastop