Co říkáte stavu našich cest po zimě?

43 nepřečtených
  • Petr_67

Dá se podle Vás ještě jezdit na silničním kole? Já dnes v plné rychlosti vletěl do takové díry, že jsem to viděl na solidní salto. Kašlu na to, koupím krosa.

0 0
    • stanley  

Nepropadej panice,a koukej na cestu a né na baby.I když je to určitě výživnější.

0 0
    • senožrout  

Akorát tak na horský kolo.......

0 0
    • CZiko  

Dá se… pokud máš rychle reakce, umíš rychle zatáčet a dobře padat… Pak snad.

0 0
    • Radek Broz  

Za chvili budu moct jezdit sjezd primo na silnici;-)

0 0
    • TinkTink  

Mrkni se do myho profilu – tam se mrkni na Gianta.

Za rok, dva to bude silnicni special :))

0 0
    • madcat  

no já věděl proč si kupuju toho Coilera :)))

0 0
    • Bobo  

Co by se nedalo? V poho, ne? Nauč se skákat přes díry a je to.

0 0
    • Vrci  

Od toho jsou oči a řidítka. Pokud to nejde ani zleva ani zprava tak přeskočit.

0 0
      • Petr_67  

Hmm, ale když ta cesta vypadá jak minové pole, tak to se musím naučit skok daleký :-/

0 0
        • Vrci  

Pokud vypadá jak minový pole, tak je to dobrý (miny se schovávaj, aby nebyly vidět). Ale teď vážně, když vidim, že jsou na silnici díry jako pasti na mamuty, tak se otočim a jedu jinudy.

0 0
          • Petr_67  

Tak to asi nejsi z MS kraje. Díry jako hrom přes celou délku i šířku silnice jsou v podstatě všude, kromě silnic 1 třídy, kde ovšem vzhledem k pudu sebezáchovy odmítám jezdit. Takže jet jinudy je problém. Ale jak už jsem říkal, kupuji krosové kolo a budu moct konečně trochu jezdit bez strachu to trochu pustit.

0 0
          • TinkTink  

Hele…ale vybuchle minove pole… :)))

0 0
            • Vrci  

Pokud miny bouchly tak už tam nejsou a nelze toto pole nazvat minovým :-))

0 0
          • mlyny  

Kdybych se měla otočit a jen jinudy pokaždé, když jsou na cestě díry, neopustím naše město. A ani tam bych moc nepojezdila… Ale dost mi vadí, že mě po treninku místo noh bolej zápěstí.

0 0
            • Petr_67  

Taky mám ten problém, po 50 km po minovém poli mě tak bolí ruce a prsty, že nejsem schopen ani zařadit:-((

0 0
      • Lahváč  

A nevadí silničce to skákání? Já i při malým poskočení mám docela blbej pocit, že tam něco rupne. To už tu díru raději objedu a ještě jsem nepotkal díru, které by se nedalo vyhnout. Jezdím v okolí Prahy – Z až JZ (Unhoš?, Berounsko, Křivoklátsko). Jen jednou jsem kvůli mý nepozornosti vletěl do pořádný ďuzny a cvaknul duši.

0 0
        • mlyny  

Myslím, že i silnička přecejen něco vydrží a jen tak se nezlomí. Včera jsem jela po cestě, která je čerstvě polepená- jsou tam místy i 5–10ti mertový laty, ale jsou jak vlnitej plech a pěkně to na nich houpe, takže se stejně jezdí mizerně. Objíždění děr jde jen tam, kde není provoz, protože spousta řidičů nechápe, že ty tu díru chceš objet taky…

0 0
        • Bobo  

Tak vyloženě určená na to sice není, ale určitě je to lepší, než zatnout zuby a projet skrz díru. Nadskočíš, kousek popoletíš, při dopadu se trochu zhoupneš v kolenou, abys měl aspoň lepší pocit, žes tomu moc neublížil a vítězství nad jámou v asfaltu je tvoje. Přimlouval bych se ovšem za nějaký rozumný kliky, střed a rám, kterej přecejen trošku něco vydrží.

0 0
    • DT Czech  

Jak by řekl lucifer z Čert ví proč : „Fuj tajxl“ :)

0 0
    • fousac  

stav silnic po zime?? zrovna tak katastrofalni, jako pred zimou.. :((( nastesti aspon zazaplatovali spojku zbraslav-radotin, takze misto jam na mamuty tam sou ted asfaltovy kopce.. :/

0 0
      • DT Czech  

Jo stejně to vypadá na komunikaci Dolní Břežany – Ohrobec místo děr na mamuty tam jsou asfaltový „obruvníky“ a tomu naši zastupitelé říkají „kvalitně vyspravená silnice“ :(

0 0
    • pavelsacha  

..silnice katastrofa.....stát je lempl a nedokaze udelat poradny cesty…kaslou na to…ale da se jezdit…chce to davat vic pozor a na agresivni ridice vytahnout asi nejakou bouchačku :-)

0 0
    • BB  

dost dobry, hodne der to znamena, ze auta musi pomalu a ja poznam ze zadni stavba meho fulika funguje, testim se na dalsi zimu ?

0 0
    • Siddha  

no jo, tak uz tu chodi, asi, ze jo. minulej tyzden sem takhle odjebal zadni rafek. ani 36dratu nepomohlo, proste sem si vypocital prujezd 15 z 16 min… 16minu sem skocil, ale netrefil doskok idealne a mam tam tipla, ze me zadek skace o centimetru. sobotnich 180km na tom bylo utrpeni. kaslu na zapleteny kola, drahy rafky, remerx stormy, prepleteni, snad za 500Kc mam zas novy zadni kolo…

0 0
      • pavelsacha  

…správný slovo do placu…Remerx Stormy je na tyhle tankodromy stavěnej…vyzkoušeno několika letou praxí…když si to sám zapletu a vycentruju na vidlici tak to vidrží hodně.....odnese to buď duše nebo pláš? a nebo v horším případě brzdná plocha ráfku…ale vzhledem k ceně a kvalitě ráfku je to pohoda…Když to tady čtu tak mi taky není jasné jak radní a jim podobní dokážou pominout odfláknutou práci, respektive opravu silnic…to vypovídá o jejich způsobilosti :-)

0 0
        • Lahváč  

No já nevim. Pred dvema roky jsem projel vymolem a predni Remerx Stormy se zdeformoval ve vertikalnim smeru o nekolik milimetru, a na kvalitni silnici jsem to v rukou dost cejtil. Letos jsem ja blbec cumel do zeme a nevsiml si diry v asfaltu, predni rafek Mavic z toho vysel bez ujmy, ale zadni Remerx Stormy se opet zdeformoval, nastesti to neni vubec cejtit, ale stejne tam dam radeji Mavic.

0 0
    • pavelr  

Já jsem ještě nevyjel. Čekám, až se vyjezdí štěrk a až lopatáři zaplácají největší díry. Silnice okresu HB jsou katastrofální.

0 0
      • mlyny  

Abys vůbec vyjel…

0 0
        • pavelr  

Vyjedu, když ne zítra, tak pozítří a když ne pozítří, tak… Jak už jsem tady kdysi psal: Radši se na svoji silničku dívám, než na ní jezdím. Takže radši zatím honím po silnici haráka.

0 0
    • Eila  

no v pohode… kde se jezdilo loni se letos da taky, jen je pa novych der, ale nejvic se mi ted libilo, kdyz u nas opravovali a flikovali silnici kde nejvetsi dira byla asi 5×5×5cm:-) a meli to hotovy za dva dny:-D

0 0
      • Vrci  

a většinou tam po nich zůstane štěrku a písku, že by to tatra neodvezla

0 0
      • biker007  

Myslis tu na Vlctejn kam stejne nejezdis pac je to do kopce:D? protoze jinak ty ostatni sou teda peknej tankodrom a opravu potrebujou:) ne kazdej jezdi na zimaku celej rok jako ty:DD

0 0
    • R.1  

Ze je nam to jedno, teda mne, biku, aj motorke :)

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Yura  

Na Olomoucku jsou taky cesty v dost spatnym stavu, ale tak mam svoje trasy kde se to da a ty jezdim…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.