Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto výrobcem? Uvažuju o koupení kola poštou na dobírku. Hodí se takhle kupovat kolo? Za jakýkoliv komentář předem dík.
Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto výrobcem? Uvažuju o koupení kola poštou na dobírku. Hodí se takhle kupovat kolo? Za jakýkoliv komentář předem dík.
projdi historii mas tam toho o spyderech fakt dost. Pokud budes ram objednavat tak jednej jen pres telefon!
Díky. Myslel jsem, že mám historii prolezlou důkladně a o Spiderech jsem nic nezahlédl, ale do vyhledávání jsem to nezadal. Moje chyba.
A az to budes delat, tak poradne. O Spiderech neni nic ani v historii :)
Posměváčku :O)
Ja jsem si objednaval ram a vidlu a vpoho to doslo,ale chce to objednat pres telefon…
Ja ram objednaval pres prodejce u nas ve meste, prijde mi to takovy „nejjistejsi“. Mrkni na strance Spyderu do obchodních partnerů, je jich tam docela dost.
To ti pošlou rám a vidlu? Myslel sem, že buď jenom rám a nebo celý kolo. A pokud pošlou tento set-jakou cenu účtují za vidlu? Tu, co mají v cenníku, nebo maloobchodní?
Kolo mám přes prodejce a čekal jsem na něj týden.Mám rám EASTON Ultralite a musím říct, že zatím velká spokojenost.