Existuje nejlépe poblíž Ostravy prodejna, kde prodávají kola i na protiúčet? Prodávám silniční Fort (Campa) a horskou Meridu. Dík.
Existuje nejlépe poblíž Ostravy prodejna, kde prodávají kola i na protiúčet? Prodávám silniční Fort (Campa) a horskou Meridu. Dík.
Zkus se zeptat ve Staré Vsi n.O.Nevím jak se menuje obchod,ani majitel,ale slyšel sem,že by to mohl dělat.
Tam je akorát jeden obchod co vím, Cyklo Bědajánek, myslíš ten? Ale je to taková kůlnička, to bych dost pochyboval, že to dělají.
Ne to neni on.Majitel se menuje Martin sem si spoměl a je schopen sehnat vice-meně všechno.Obchod je relativně velky…
cyklovb.cz je ve Stare Bele
Nevím,komu to patřilo.Já pořad mluvim o Stare Vsi n.O.
Zkus prosím popsat kde to vlastně v té Staré vsi je, pokud vím tak celkem slušný obchod tam byl na stadionu, ale ten je zrušený a o jiném tam nevím.
No šak to by měl být on,akorat přestěhovaný.Dost dobře to popsat neumím.Jak je hospoda mám dojem,že u Dvou babek,tak směrem k zámku (nebo co to je) akorát ještě dál po pravé straně.
Zkus Cyklostaněk v OV-Michálkovicích.Když jsem tam kupoval kolo, staré mi vzal na protiúčet.