Ako "zaplatat" (NoWind) membranove nohavice?

6 nepřečtených
  • tbc

Pred casom som zletel z svojho tatosa na lade a poskodil som si zimne sponovky. Vlastne sa skoro nic nestalo, akurat som na kusku zodrel tu hornu kryclu latku na membrane. Asi tri stvorcove centimetre na kolene. A mozno je tam par mikroskopickych trhliniek na tej obnazenej membrane.

Chcel by som hlavne tu obnazenu membranu nejak prekryt. (Nech ju nabuduce nerozdriapem uplne.) Napadlo ma nalepit tam kus latky. Vobec my mi nevadilo keby mebrana stratila svoje vetracie vlastnosti na tak malom kuse. Aspon mi tam za dazda nepotecie voda cez pripadne trhlinky.

Poradite? Cim tam nalepit a aku latku? Alebo som uplne vedla?

0 0
    • Luka  

Nebylo by lepsi to bud nechat bejt, nebo opravdu zazaplatovat? Myslim ze lepidlo (nenapada me ktery by neztvrdlo) nebude to pravy orechovy. Latku? No, nevim jak ty, ale ja mam ke kazdym capakum kousek cca 10cm2 latky z kterych je to usity… tak tou to „zalatat“…

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Oblečení)
      • tbc  

no zpalatovat, teda nasit nato zaplatu by som nechcel. to tam narobim viac dier nez je vtej odretej membrane a bude mi cez ne za dazda premokat. preto ma napadlo zalepit…

0 0
    • fousac  

se mi taky uz povedlo si natrhout zimni membranovy capaky.. no ale mam desne sikovnou maminku, ktera takovy veci dokaze zastupovat aniz by to krome estetickeho hlediska melo jine nasledky… takze jehlu a nit a sesit jenom tu vrchni (pravdepodobne) elastickou vrstvu..

0 0
    • MARIN  

Existuji opravne sady na Goratex atd.. Maji to vetsinou v horolezeckych a outdor obchodech napr. http://www.bartsport.cz/…/shop/li/337

0 0
      • zwwak  

Jo, případně by možná šlo sešité místo impregnovat lepidlem na stany. K dostání tamtéž.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.