lidi tak je tu 1. zavod poharu.. kdo jede a vzal by chudaka lemmpla? mam to zaplaceny a jak tak zjistuju tak nemam s kym ject:/ help me ! diky
lidi tak je tu 1. zavod poharu.. kdo jede a vzal by chudaka lemmpla? mam to zaplaceny a jak tak zjistuju tak nemam s kym ject:/ help me ! diky
samozrejme pridam na benzin:)
jako jak nemas s kym ject…??? sem asi pomaleji chapajici…
no jako, ze posvejch je to docela daleko a tak by se chtel svezt autem, tak hleda nekoho, kdo by mu to umoznil… :-)
jj uz sem pochopil, taky jedem z Nachoda…
jo a este jel to nekdo … podelte se s zazitky, pekacka sem uz zpovidal tek nekdo dalsi…
jo a este jel to nekdo … podelte se s zazitky, pekacka sem uz zpovidal tek nekdo dalsi…
he ozvena…
he ozvena he ozvena he ozvena he ozvena he ozvena he ozvena
Ja ho sice jedu ale bohužel pro tebe jsem z České Lípy a do Prahy se mi jezdit nechce. Dojed si sem na kole když to stihneš za jeden den tak z toho máš ultramaraton
((((((((-:
ja v tom zas takovou prdel nevidim:/ sem v o 7 slov vejs:/
Včera jsem si projížděl trat je trochu jiná, než vloni trochu nín silnic a víc kopců trat je fakt heská přijedte se podívat.
Pozn. trat je hodne rychla.
S kopce dolu.. ale jo, je to ponekud placate. Jen se to neda trikrat, nudaaa :-(
A hele, to je tenhle malej syčák :-)
Nech si to jo. :-(((
priznejte se kdo jede na ten maraton a je nevytizenej? na 100%?? pridam na benzin ale potrebuju se tam nejak dostat!!
lidi nenechte me ve stychu.. pls
a co takhle po zimě provětrat Šneka 120?:)
asi to přesně není to co hledáš,ale… http://www.idos.cz/ConnRes.asp?…
hoj ceskollipak je za nama.. tak sem napiste jak se vam jelo, jake mate zazitky a prozitky a pochlubte se vysledkaama.. me se jelo docela ok az na par problemu s kterejma sem se musel vyporadat pred zavodem, docelame taky nasralo, ze sem nesehnal zadnej gel nebo powerrbarku a jel sem to na sojovej suk, kterej sem ani nesned celej..
no, jak tak koukam na ty vysledky, ti to na ten suk docela jezdi! :-)
jak te znam, tak je zacnes vozit taky:)
no nejsou nejlepsi ale jak sou hladky tak maj dobrej valivej odpor, a nikdy jse nepichnou pac sou plny:))
to bys kuli tomu odporu taky moh vozit v kosiku misto bydonu lahvace! :-)
k tem mam odpor:) a ne valivej… ale velkej:)
jj, lepsi je kejmlpípa:-)
Prvni problem byl ze jsem prisel na start v dobe kdy bylo zaplnene namesti a musel jsem tedy odstartovat ze zadnich pozic coz uz se mi dlouho nestalo :( Jelo se mi dobre, natrenovano jsem mel, ale tentokrat to nestacilo vic nez na 32. flek. Mozna za to muze i v tomto pripade nestastna 13 co jsem mel na riditkach :) Co se trati tyce byla perfektne znacena. To ze se jely tri okruhy mi docela vadilo, zvlast kdyz trasa nebyla prilis pekna ani zabavna. Bracha se nasel ve vysledcich jako DNF pritom odjel cely zavod :( Rek ze za 450kc uz jsem jel rozhodne lepsi zavody. Nebyla zde ani tombola. Ja tento zavod povazuju za podprumer.
jj, ve vysledkach je trochu bordel. Kamos byl 3. na 60tce a ve vysledcich je 3. a zaroven DNF nakonci…
moje řeč :-)
No na konci prvniho kola jsem sel do pedalu rozlitl se mi retez a toralne se vyflakal na benovy ceste u panelaku. Loket, prdel, koleno a rameno vodreny a narazeny. Nastesti zlomenyho nic, takze je mi jedno i te cca 25 pozice. Ted jeste dat sebe a kolo do kupy a v sobotu do Plzne:-). B.
PS: Jinak dik tem panim co me tam sbiraly s tim velkym bilim psem:-)
nemáš mít takovou sílu, bejku:)
no Lempl ma zas silu v rukach, foukal dusi a rana jako z dela, von to prefoukl:-) B.
roboti z B-F???!
co??? :-) Cim to foukal? Malou pumpickou nebo kompresorem? Ze se nepochlubil… :-)) Neusnul u toho?
no dobre tak se pochlubim… pac me i petovi uchazeli kola(jemu predek me zadek) tak pred zavodem sem foukal zadni kolo, pete si to dal na 4 atm ja foukal a kdyz tam byly4 atm tak rana z dela a defekt o delce cca 30cm(to by asi zaplata nezpravila:) stalo by to za foto, nevyhodil sem ji:) jo a jel sem to na rizlim plasti podlepenym kobercovkou a flekem:)
lemple,jak nandavas plaste? to je nejmin po ctvrty co se ti tohle stalo(priprava na drtice a pod:)
po2. … todle bouchla debilni duse…
no jak se jelo no prectete si to tady http://marry.wz.cz
par fotek ze startu: http://foto.tiscali.cz/…_rewico_mtb/
reknete mi, co bylo na tech lavkach tak tezkyho? :-)))
Klouzalo to jak na lede. Jo mokry drevo… Ja se taky sklouznul :) http://new.mtbs.cz/obrazek.html?…
no jo, kdyz na to clovek vlitne jak do klopenky, tak se nedivim :-)
Ten to musel krasne polozit. Ja uz z prvniho kola vedel ze to strasne klouze, ale na tu druhou lavku se najizdelo trochu zesikma a i kdyz jsem jel opatrne okamzite jsem lezel. V poslednim kole jsem ten usek radeji bezel :)
To tam pod tou lavkou hledal obcersveni ? :)
nepoznas polibek:-) B.
žabka carevna na kameni tam seděla
zase syndrom za žádnou cenu nepouštět řidítka…
když startuješ s číslem 13, tak se nediv :o)
No ja jsem s nima zadnej problem nemel. Jel sem tam 3× a ani mi to nepodklouzlo. Asi dobra smes na plastich. Jen skoda tech dvou defektu :)