• mireks

Nechal jsem si ve Statech koupit Polar 720i, a narozdil od kamaradova (koupeneho v CR) nema funkci ASC – nastoupane metry. Podle manualu jsem myslel ze to umi zobrazit jen na PC, ale koukal jsem jak blazen, kdyz mi behem vyjizdky ukazal, kolik uz toho mame za sebou… Ze by to bylo verzi FW? Jak jste na tom vy? Je nejaka zminka o funkci ASC v ceskem manualu?

0 0
    • J.A.V.  

A máš zaplej vejškoměr? Options – Function Set – Altitude on? Nevím nic o tom že by se dělala nějaká speciální verze Polaru pro USA.

0 0
      • mireks  

Jasne ze mam zapnute vyskove funkce… Mozna jsem mel polozit otazku naopak – co to ma ten kamos za podivny model, ktery ma funkce, neuvedene ani v anglickem manualu. Normalne si na velkem displeji nastavi zobrazeni nadmorske vysky a na hornim displeji si muze vybrat funkci Asc, ktera mu zobrazuje nastoupane metry… Ja tam nic takoveho nemam, netusim kde to zapnout a podle recenzi POLARu bych ani neveril, ze takova funkce existuje – bohuzel jsem to videl na vlastni oci…

0 0
        • J.A.V.  

To je divný. Já mám 710i (měl by být stejný rozdíl je jen v pouzdru) a tu funkci tam mám taky hned za zobrazením kadence a aktuální vejšky. Kupovaný to mám taky v ČR. Manuál tu bohužel nemám, ale myslím že tam o tom nic extra nebude, je to prostě jeden s formátů displeje. Osobně mě na tom Polaru víc vadí, že nezobrazuje denní ujetou vzdálenost. Ne že bych bez toho nemohl žít, ale přijde mi to důležitější než nastoupané metry :-)

0 0
          • mireks  

Jak to, ze neumi denni vzdalenost – normalne zapnu nahore funkci Trip a je to… Jenom je trosku neobratne, ze ji musim pred kazdou vyjizdkou nulovat, ale je to analogicke s normalnim cyklocomputerem…

0 0
            • J.A.V.  

No právě, je to neobratné. Logičtější by bylo, kdyby se to smazalo automaticky, třeba v okamžiku kdy vymažeš záznamy přetažené do PC. Pokaždý to nastavovat je pruda. Třeba nadmořskou vejšku taky nenastavuju pokaždý – SW má možnost korekce a to mi stačí. Ale jinak je to skvělá hračka :)

0 0
              • mAk  

No vono je to s tim tripem takle asi schválně, páč když jedeš a stavíš se někde na pivo nebo na dvě tři tak se ti ten záznam přeruší a začne to pak měřit novej, to bych spíš uvítal kdyby tam šlo nějak na ten záznam navázat (teda třeba to jen neumim já (c;)

0 0
                • wotkka  

To jako nejde dát soubory dohromady? Už se mi hafokrát stalo, že jsem si nechtěně vypnul měření a musel nastartovat novej soubor během švihu…

0 0
                  • MARIN  

Ty soubory jde pak v PC normalne pospojovat v jeden zaznam

0 0
                    • wotkka  

Jak to uděláš?Nikde jsem nenašel žádnej návod na pospojování…

0 0
                      • MARIN  

kdyz otevres denni zaznam tak nad dole vpravo v ramecku Pridane udaje o TF kde je i symbol sponky – pak uz jen vyberes ktery udaj pridat

0 0
      • mireks  

Nebo jeste takhle – ktery POLAR je divny – ten muj ze to nema, nebo ten jeho ze to ma?

0 0
        • samson  

Funkci ASC maji jenom Polar S725 a S625×. Nizsi rady S710i ani S720i tuto funkci nemaji, ale v PC ji SW umi zobrazit ze zaznamenanych u­daju.

0 0
          • J.A.V.  

To je blbost – ja mam 710i a nastoupane metry behem jednoho zaznamu mi to meri a prubezne zobrazuje. V SW pak jdou samozrejme delat dalsi kouzla.

0 0
            • DyEm  

ASC má i moje stařičká S710 přímo na displeji v horním řádku

0 0
          • mars  

na 720 ASC mam

0 0
    • pavelsacha  

…hm zajímavé…u 725 a 625 nastoupané metry jsou a u S720i také.....ale pozor na jednu věc…kdysi se vysytovali dva modely S710 a S710i a také S720 a S720i.....možná tam jsou nějaké rozdíly

0 0
      • DyEm  

710 a 710i rozdíl byl v IR. 710 byla snad jen IR direct a nefungovala s téměř žádným PDA při IR komunikaci.

0 0
    • mireks  

Tak jsem napsal do POLARu, at se s tim tucnaci poperou. Az dostanu odpoved, dam vedet… Jeste jedna drobnost – mrknete se nekdo prosim na spodni stranu hodinek – mate tam toho orla? (ja ne) Co seriove cislo – je citelne? (moje je po mesici pouzivani skoro pryc). Teda ne ze bych cekal nejaky podfu©k, POLAR funguje jak ma, ale prece jenom u tech e-shopu jeden nikdy nevi.. A navic za ty prachy co to bylo (240 USD oproti tem 11000 tady u nas)…

0 0
      • pcejka  

Mam 725, na spodni strane zadnyho orla nevidim, seriove cislo po pul roce uzivani bez problemu vidim…

0 0
      • BUBU  

Mám 725.Orel tam není,číslo po pár měsících už taky skoro není vidět.ASC mám stejně jako kámoš na 720i.U té 720i je krásně vidět jak číslo tak orel – je skoro 3 roky stará.Kupoval jsem přímo od dovozce na Sport Life.

0 0
      • pavelsacha  

a cos dostal k tomu POLARu z USA? máž kartu se sériovým číslem?A je software v CZ jazyce? teda mám na mysli program do PC.....možná se tam opravdu chybička vloudila.....Vy, kdo máte S725..máte zvukovou signalizaci při překročení TF limitů při použití Bike Modu..tedy snímání rychlosti atd? Ptám se proto,že jsem se setkal s tím,že S725 měla zvukovou signalizaci přročení TF limitů i v bike módu…ačkoli tam normálně není :-)

0 0
        • BUBU  

Tak s tou signalizací nevím,mám ji od začátku vypnutou – asi by mi to pořád řvalo. Ale můžu to zkusit.

0 0
        • mireks  

Bylo to kompletni baleni vcetne karty, seriove cislo se na ni myslim musi napsat rucne… Software na mne mluvi urcite cesky, ale je pravda ze jsem jej hned po instalaci upgradnul na nejnovejsi verzi. Mam takovy pocit, ze proste vyhrabali nejake stare modely ze skladu – uvidime jak se k tomu vyjadri Finove z POLARu… Ta funkce ASC mi zas az tak moc nechybi, ale kdyz uz ji tam nekdo ma, tak proc ne ja?

0 0
        • BUBU  

Tak teď jsem to zkusil zapnout.Běhal jsem po kanclu jak blbej – k velké radosti spolupracovníků. Symbol zvuku tam je bliká to , ale nepípá.

0 0
          • pavelsacha  

…takže normál…a to že jsem viděl jeden kus který pípal byla asi taky nějaká funkce navíc…někdo jich má méně, někdo více :-)

0 0
            • J.A.V.  

Moje 710i pípá pouze když je bikeoff a basic use. Jak se tam nastaví nějaká zátěž, tak naštěstí nepípá. Jinak jí mám víc jak rok a orel i sériové číslo tam je.

0 0
            • Mamutt  

Moje S725 pípá na biku jako o život, v Basic Use i třeba v intervalovém tréninku. Koupeno loni v létě v AllSystemu.

0 0
        • M@rtin  

625X – orel není, čísla jsou vidět dobře ale žádná sláva, Asc bez problémů, v bike módu při zapnutém pípání pípá.

0 0
    • DyEm  

o funkci ASC je zmínka v manuálu

0 0
      • mireks  

Myslis v CESKEM manualu? V anglickem jsem nic nenasel, a to jsem prohledaval i *.pdf… Chtel jsem si objednat cesky manual z allsystem.cz, ale za 280,– + postovne mi tech par stranek nestalo…

0 0
        • BUBU  

Eng manuál D68 , D69.

0 0
          • mireks  

No, zacina to byt zajimave.. Mam k dispozici jenom *.pdf stahnute ted z netu, a v GBR verzi je zminka o ASC na strane D67, zatimco v USA verzi neni o funkci ASC ani zminka (stejne jako v mem tistenem manualu doma)… Asi by meli (Finove) trosku min chlastat, maji v tom docela nelad…

0 0
            • BUBU  

Já nevím,jsi si fakt tou stránkou jistej.Ne že by na tom záleželo stránka sem,stránka tam,ale já se na to díval taky teď na netu a v eng verzi je ta informace na d68 d69.

0 0
              • mireks  

No je to samozrejme fuk, ale kdyz uz jsme ti technici: o funkci ASC je zminka na str. A14, A15, B40, C53, D65, D67, D72, beru v uvahu tistene oznaceni stranek v souboru 179421_s710i_­GBR_Cb.pdf, na uplne prvni strane (obalce) je oznaceni 179421 GBR C… Pro srovnani v USA manualu (soubor S720i-S710i USA.pdf, oznaceni na prvni strance 179420 USA C – je videt ze je to starsi revize) neni o funkci ASC ani zminka…

0 0
    • pavelsacha  

Skutecne se v USA mohou nalezat funkcne orezane pristroje – to je fakt.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.