Prosím, ide to aj bez vzorců nějak prostě polopaticky vysvětlit. Myslím, že to mám špatně, včera mě po 30 km bolelo za krkem a záda.
Prosím, ide to aj bez vzorců nějak prostě polopaticky vysvětlit. Myslím, že to mám špatně, včera mě po 30 km bolelo za krkem a záda.
kazdymu vyhovuje neco jinyho – musis zkouset ruzne polohy/vysku riditek pripadne delku predstavce
…popsané problémy jsou většinou spojené s velkým rozdílem výšky řidítek a sedla…dřív jsem taky tak jezdil se stejnými problémy…od doby co mám řidítka níž o 5cm než sedlo je vše super a nic mě nebolí ( platí teda na silnici, na bajku podobně ) Nemá cenu seděl 2 metry nad zemí a držet se téměř na náboje :-)
na tema nastaveni kola jiz tady toho bylo napsano opravdu hodne. jukni na historii.Obecne je to individualni a je potreba zkouset a zkouset, ovsem pokud mas spatnou velikost ramu, tak s tim nic neudelas.Pokud te boli za krkem, tak musis hodne zvedat hlavu, tj. riditka jsou prilis nizko a nebo „jsi dlouhy“, tj.je potreba dat kratsi predstavec a tedy zkratit uchop.
asi to bude tou délkou, mám dojem, že jsem celkem dost natáhnutý.
Nebo taková zdánlivá blbost. Kamarád měl delší kšilt u přilby a furt se musel zaklánět a bolelo ho za krkem. Koupil jinej a má klid.
ne kšilt mám ok. Bude to tou délkou nebo jarem uvidím časem.
jarem? jakože se otáčíš za roštěnkama?.. :)
Myslel jsem netrénovaností svalové hmoty. Srdce a mozek mám OK.
To ještě nevylučuje ty roštěnky :-)