Rád bych si konečně pořídil helmu. Nevím ale jak provést výběr. Jsem ochoten koupit helmu kolem 3000,– Kde v Brně nakoupit, jak správně vybrat a na co se zaměřit ? Dík
Rád bych si konečně pořídil helmu. Nevím ale jak provést výběr. Jsem ochoten koupit helmu kolem 3000,– Kde v Brně nakoupit, jak správně vybrat a na co se zaměřit ? Dík
no, vsichni ti budou radit, at zkousis a zkokusis a pak vezmes tu ktera ti bude nejlip sedet. Ale co kdyz ti padne ta nejosklivejsi?! Prece si nekoupis hnusnou helmu?! Zkousej ty, ktery se ti libi a z nich vyber tu nej! :-))
jo tohle udělám :-) a něco víc mi neporadíš ? v čem se liší drahá a levná helma ?
zalezi co myslis pod pojmem draha a levna. U helmy z tesca za 490 a helmou za 4900 je vic nez nulovej rozdil! :-)) Nektery maj sitku proti hmyzu, jiny sou zase lip odvetrany a taky dost zalezi jakej upinaci mechanizmus ti sedne – nekomu je prijemny stahovaci kolecko, nekomu zase pasky…
zajimave, tak mezi helmou za 4900 a 490 je sitka proti hmyzu, ¨to ta sitka stoji 4410. To už si rovnou kup záclonu a vystřihni si ji tam.:)
Zkoušej to i s brejlema. Levný helmy jsou od toho aby ti zachranili život, drahý taky. Rozdíl je ve váze, počtu otvorů, kvaliti zpracování a design. SSystem uchyceni je už i u levných helm dostačující, hlavně aby mělo možnost stáhnutí v týlu.