Ahojte, potreboval by som nove radenie a nasiel som inzerat na Deore 9 rychlosti. Problem je len v tom, ze ja mam 8 kolo kazetu. Bude to fungovat, alebo je to uplne nekompatibilne? Dik
Ahojte, potreboval by som nove radenie a nasiel som inzerat na Deore 9 rychlosti. Problem je len v tom, ze ja mam 8 kolo kazetu. Bude to fungovat, alebo je to uplne nekompatibilne? Dik
Asi na dva prevody to bude fungovat celkem dobre a pak se to bude rozchazet, ale to vi prece kazdej kdo dodelal prvni tridu zakladky (a naucil se cist!!!)
Na dva převody ? Myslíš asi první a poslední, ne ? (pokud si dobře nastaví dorazy) …
No chcel som skor vediet, ci je rozdiel v dlzke chodu kazdeho prehodenia, alebo je len na 9kole pridany jeden prevod.. Takze neviem kam mieris s tou prvou triedou zakladky..
Pastorky devítky mají jiné rozteče než pastorky osmičky …
NEEEEE !!!
ne
OK, dakujem za promptne odpovede, myslim ze to je uz jasne:)
No hlavne jestli je i tobe jasny, ze kdyz se hned kouknes do historie nemusis cekat na ironicke poznamky.
Skusal som, ale moc som toho nenasiel.. takto som dostal odpoved za cca 15 min a ani to nebolelo.. Ja som ta nenutil odpovedat ne tento root..
Hmmm, asi teď budu „chytrej“…;-) Nevím proč by to nemohlo chodit. Kamarád má předloňskýho Mongoose LEX, řazení i přehazku Deore a kazetu 8mi kolo. A šlape to ! Už přes dva roky a bez závad…
Dneska se ho pořádně zeptám a zítra odepíšu…
Už předem ale vylučuju bod 3…;-)
Švagr má devítistupňový páčkový řazení sram a osmikazetu a funguje je mu to dobře, až a to, že na nejmenší pastorek musí cvaknout dvakrát. Nechápu to, ale je to tak.
Ono to nejak funguje, ale dobre asi na dva prevody. Je to pomaly a cim vic od mista, kde se to vyladi tim hur.
Nebo za 5. Plete si řazení s ořechem a pak může tvrdit, že 8 a 9 kolo je úplně jedno a funguje to.
Tak jsem se opravdu spletl…
Páčky má Alivio, přehazku Deore a kazetu 8mi kolo.
Omlouvám se všem za ty bludy… !!!
mno, malo by…Ja mam salter deore, radenie deore (vsetko 9sp) a kazetu Sram 7sp, sice to je iba ako docasne riesenie, ale uplne staci, dokonca som nezaznamenal ziadne zhorsenie chodu radenia ani salteru
? :)
Nebude, leda ze bys koupil rovnou i devitkovou kazetu a retez.