Chtěl bych koupit MTB do cca 7000Kč. Jezdim tak 500km/rok. Spíš po zpevněnejch lesních cestách, ale chci aby to taky trochu vydrželo. Je mi jasný že odpružená vidlice nemá cenu za tyhle peníze.
Chtěl bych koupit MTB do cca 7000Kč. Jezdim tak 500km/rok. Spíš po zpevněnejch lesních cestách, ale chci aby to taky trochu vydrželo. Je mi jasný že odpružená vidlice nemá cenu za tyhle peníze.
TAk jo , mas povoleni, kup si ho.
Myslim, ze jsi do plena polozil docela tezkou otazku…a na odpruzenou vidli zapomen, za alespon castecnou kvalitu by si dal skoro tolik, co chces vrazit do celeho kola…
Mrkni na :
Ne že by to nešlo, ale pokud máš nízkou míru tolerance vůči různým nedokonalostem, tak budeš brzo (odhaduji po první sezoně, jezdíšli skutečně po lese) děsně nadávat, nebo alespoň hlasitě přemýšlet o něčem jiném.
nadruhou stranu,kdyz ja jezdil na levnym(asi 14000) tak jsem nevedel o co prichazim takze me to ani nejak moc nestvalo.ta cena byla dvojnasobna,ale dneska by na tom to za 7000,– melo byt lip.
To je pravda – pokud člověku chybí srovnání, tak těžko uvěří.
Tím „ježděním po lese“ myslím spíš turistický cesty atd. a taky podle počasí… když bude mokro nebo bahno tak radši zůstanu doma a pojedu až bude líp…
V parametrech se moc nevyznam… bylo mi doporučeno Rock Machine Heatwave, Merida Kalahari 570sx s tim že odpruženou vidlici mi můžou vyměnit za normální… tak jestli s temito koly mate nejake zkusenosti – sem s nima.
kdyz se to tak vezme tak lepsi nepotrebujes,protoze prakticky nejezdis.pro nekoho je to 14 dni(obden:-)) jezdeni(to nejdu do extremu),co ty udelas za rok.
Jestli něco koupíš za 7000 tak je to vcelku jedno co, pokud to není ze supermarketu. Ale předchozí příspěvky jsou pravdivé. Já začínal podobně. Koupil jsem kolo za 10000. Po roce ho proklel a potom už jenom investoval a investoval..... Na 500km ročně se ti oplatí spíš kolo půjčit. Jinak Merida kalahari.