nevite o jake lanko se jedna pokud ma na koncovce vyrazene CC? mam 1 kus a zda se mi dost kvalitni, vubec se netrepi ani se nedeformuje pri utazeni
nevite o jake lanko se jedna pokud ma na koncovce vyrazene CC? mam 1 kus a zda se mi dost kvalitni, vubec se netrepi ani se nedeformuje pri utazeni
nikdo nic?
s koncovkou CC znám jenom mouchu :-)
Cane Creek.....??;))
Chtel bych se zeptat na zakonceni lanka. Kdyz jsem sundal hlinikove koncovky, lanko pod nim je „roztrepene“. Pokud se opatrne nasune do noveho bovdenu neni problem. Kdyz se roztrepi vic, tak uz to jde blbe. Napadlo me zastipnout konec lanka a „prolejt“ cinem. Jenze jsem doma pajkou nedokazal lanko tak prohrat aby se cin dostal do nej.
Koupil jsem tedy nove a na koncich je jaksi tepelne zakoncene.
Je to mozne takdo udelat doma jeste pred nasazenim hlinikovych koncovek?
Tomas
já používám sekunďák, potom se neroztřepuje
:D já raději koupím nové lanko. Ale pokud by to bylo teflonové za kilo, tak bych ho asi také chtěl zachránit :)
nj, já bych poteflonované rovnou hodil do koše a koupil nerezové, teflon je po pár zařazení oškrábaný
Je poškrábaný v místě průchodu kooncovkou bowdenu, ale řadí líp než nerezový. A vzhledem k tomu, že je po sezoně vždycky měním, tak mi to vůbec neva.
přesně tak. Zkožel jsem vše ale teflonový jsou nej :) opravdu to chodí o dost líp.
Nejsou teflonovy. Jen jsem pritelkyni menil bovdeny. A brzdova lanka vypadaji hezky (asi nam je menily v servisu). Ani zadny nalomeny drat v miste upinaciho sroubu na V brzdach. Lanko jsem lihem ocistil a dal do novych bovdenu. Prislo mi to skoda vyhodit.
Radici lanka ale vypadaji o dost hure. Ty jsem menil za nova. Nez ho na konci strihnu a dam hlinikovou koncovku, premyslim co s tim. Asi zkusim ten vterinak. Tim nic nepokazim.
já upnu lanko do svěráku, aby koukalo jen 1mm a štrejchnu ho elektrodou od svářečky tak na 80A
Dobrej tip. Mam sice z pulky kuchyne udelany modelarsky koutek. Nejsilnejsi zdroj co mam je 40A spinany zdroj Voltcraft. Mam o cem premyslet co mi tam jeste chybi:-)
Tak to udelej baterkama, kdyz jsi ten modelar, staci lehce strejchnout:)
Taky tak. Zakápnu sekunďákem, nic se neroztřepuje a koncovky netřeba.
nestipat. je to jeste horsi.
http://www.salec.eu/…iky-10-cm-2/ tímhle by člověk možná konec lanka zapekl. Až budu měnit lanka, vyzkouším.
to má kamarád, na uhlíky, ale nejsem jsi jist, že by se to tím spojilo
Máš to tam i z fotkami pod mím nickem http://www.bike-forum.cz/…kraceni.html?…
Prima vlakno, diky.