Lisi se nejak kliky Shimano XT model 2004 a 2005? pripadne jak… jde o to, ze '04 jsou levnejsi a zajima me proc, zda jen kvuli tomu, ze se jedna o lonsky model nebo zda doslo k nejakym konstrukcnim zmenam
Lisi se nejak kliky Shimano XT model 2004 a 2005? pripadne jak… jde o to, ze '04 jsou levnejsi a zajima me proc, zda jen kvuli tomu, ze se jedna o lonsky model nebo zda doslo k nejakym konstrukcnim zmenam
kliky jsou stejné
kliky ano… mam neoverenou informaci, ze melo dojit k drobnym zmenam v oblasti lozisek
to by mě zjmalo kde jsi k tomu přišel já mám za to že to je na chlup stejný ! teda nikdo mě nepřesvědčil o opaku … to by taky měli jiný označení ne ? a to je pokud se nepletu stejné …
prave ze jsem zcela NEoverenou informaci z mistnoho shopu, tez se mi to moc nezdalo, proto jsem se radsi zeptal zde… podle me jsou taky stejne, no i kdyby ne, uz je stejne mam:-)
Dají se ta ložisku bez problémů koupit samostatně a za kolik?
ve specializovane prodejne na loziska. spickova loziska (napr. ta ktera jsou u XTR) stoji ca 400Kc 1ks
No já jen aby to nebylo jako u osy FSA. Tam jsem tak dlouho shanel loziska az jsem si radeji koupil novou osu.
no to asi nebylo ve specializovane prodejne. Ja kupuji tady http://www.komaov.cz/…ka/index.php?… a na kazdy rozmer (i dvojite kryti) maji vyber z nekolika.
A jak to ložisko nalisuješ do tý matky ?
Jde to koupit komplet obě ložiska + ta plastová trubka co je mezi nima. 1090 Kč.
dá se i levněj…