jenom by mne zájímalo jestli někdo z Vás ty tretry vlastní a jak je s nima spokojenej.chci si koupit ten nejvyšší model-4000kč a nevím jestli jsou za ty peníze dobrý.chci co nejtvrdší závodní tretry.dík.
jenom by mne zájímalo jestli někdo z Vás ty tretry vlastní a jak je s nima spokojenej.chci si koupit ten nejvyšší model-4000kč a nevím jestli jsou za ty peníze dobrý.chci co nejtvrdší závodní tretry.dík.
nejvíce mě na DMT navnadilo to, že v nich můj oblíbenec Laurent Jalabert jel TdF, viz. krásná tapeta na www.lookcycle.com/, mám ji na soustruhu doma i v kolchoze chtěl jsem letošní MTB model Virtus, ale neměli na mou ploutev číslo, prý nyní v republice jen do 45 nebo dokonce 43. Tak jsem koupil Spešl Comp a naprostá spokojenost. Ale aspoň ty silniční… pořád mě nenechávaj v klidu…
doufám,že jsou teda dost tvrdé.
jsem to napsal nějak zmateně, tak pro upřesnění: DMT nemám, ale o koupi silničních uvažuju. Ty bikový Spešly jsou tvrdý dost.
souhlas a jsou super
Já mám bikový DMT Ultimax RSX, ale moc ti k ním zatím neřeknu – koupil jsem je minulej týden a byl v nich dvakrát s děckama na kole.
..jéééé lidi a kde jste je koupili – nejlépe Praha a okolí, páč přes net do nich jít nechci. Rozhoduji se mezi eagly od SiDi,které můžu zkoušet takřka na každém rohu a nějakýma DMTýčkama, které jsou taky super a za menší cenu
Mám oboje (eagle i DMT ultimax) a jednoznačně doporučuji Eagle z důvodu většího pohodlí.
Tě zklamu, koupil jsem je v Brně v Dream/Rocky Bikes na Smetanově. Navíc to byl výprodej modelů 2004.