• LukasX

Prave se chystam si objednat tohodle krasavecka. Mate nekdo nejaky zkusenosti s kolem nebo alespon komponentama? Jaka je ta vidle Axel Elite?? O kotoucich Hayes HFX-9-XC sem slysel zatim dobry informace. Co si necham vymenit je razeni Deore za Lx, jsem na nej jaksi zvyklej. Diky za jakykoliv nazor!

0 0
    • speedy g  

myslim ze rozumnejsi by bylo vymenit vidli ne razeni!!! na razeni to nepoznas-na vidli jak prase

0 0
      • TinkTink  

No to mas tezky – ta vidle je sice totalni shit, ale co nadelas…nepred­pokladam, ze ma penize na vetsi dalsi investici…

To razeni – no…deore ma obcas snahu se rozsypat – uz jsem v posledni dobe takhle videl dve :))))

0 0
        • speedy g  

ale stoji to za zvazeni… v dobrem obchode tu vidli vymeni a cenu prizpusobi,je otazkou zda nejak prijatelne. kazdopadne je to investice do nervu i zdravi

0 0
          • TinkTink  

Jasny…stoji – ja bych to samozrejme taky doporucil, ale nepredpokladam, ze na to bude mit…ale bylo by to dobry :)

0 0
      •  

Myslim si, že na řazení to taky poznáš. Já jezdim Deore a když se projedu na kamaradovo kole(LX), tak je to fakt velkem rozdíl. Ale stou vidlí máš taky pravdu. Dřív na RM dávali Marz. tak nevim proč změnili dodavatele.

0 0
        • fousac  

jo, v razeni je taky rozdil… ja jezdim Deore a kdyz se projedu na bratrovym Alivku, tak slintam blahem a neskutecne mu ho zavidim…

0 0
          • jakub  

coze co???

0 0
          • Žanek  

S Deore mám stejnou zkušenost. Udělal jsem chybu, že jsem si koupil bajk na kompletním Deoréčku. Na lepší jsem bohužel neměl. Letos ho konečně vyhodím a koupím LX. Já mám ale ročník 2000 tak je možný, že už to Japonci vychytali…Jinak řadící páčky LX mají kratší a tužší krok. A za výměnu by stál i šaltr, deoréčko totiž funguje jen za sucha…

0 0
            • enjoy  

no vidis,ja jsem ted zjistil ze XT saltr nejlip funguje zasranej snehem:-)

0 0
    • jakub  

ve velu kdysi psali, ze axel je pretlumenej ale neviiim

0 0
      • error  

já mam axel na modusu, je pravda, že je hodně měkej, ale jde o zvyk mam ho jednu sezónu dovedl bych si představit i něco lepšího už mi to, ale ani nepříjde tak velká tragédie

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.