Niekde som počul že vidla SR-Suntour Duro-D je dos? pomala. Pomali sa stláča a dvíha. Má už nekdo skusenosti? Vážim 65kg.
Niekde som počul že vidla SR-Suntour Duro-D je dos? pomala. Pomali sa stláča a dvíha. Má už nekdo skusenosti? Vážim 65kg.
Ano, z výroby je hodně pomalá a tvrdá. Já jsem ji měl taky špatnou, na vině jsou blbé stíráky + pružinka ve ventilu tlumiče. Dal jsem jí na úpravu Milanovi, dnes se mi vrátila a můžu jí označit za skvěle fungující , měkkou a citlivou. Navíc má olejové mazání. Když si jí koupíš a dáš upravit, budeš mít kvalitní citlivou vidlici. Vážím taky 66 Kg.
Koľko može stá? tá úprava?
Olejové mazaní je k vidle alebo Ti to museli prirobi??
To olej mazani z vyroby neni. To udelal Milan.
Kolik si dal za ty upravy (cena + postovny)? Jestli neni nahodou jednodussi a levnejsi koupit Ecko, ktery funguje.
Nechci se hadat, tusim, ze vis, co delas. Jde mi jenom o vynalozeny naklady, s Eckem nemusis delat nic, to funguje.
Cet jsem to, chapu to. Ecko mam na skakacim kole, zehli, nekope, vic neresim.
Korunka je jina.
No, ja myslim , ze Ecko ma Fousac, a je s nim snad spokojen, a to zadnou upravu nema, i kdyz stiraky maji stejne.. Ja muzu akorat rict, ze Duro D po uprave = uplne jina vidlice, co se tyce chodu. Mam 65 Kg a predtim se skoro nehla pri prejezdu klacku a ted sebere i kdyz najedu na zaplatu silnice tloustky 1 cm !! A tomu rikam zehlicka. navic v lese sem jel asi 500m po ostrejch sutrech a pripadal jsem si jak na silnici. Myslim, ze vrazit do Dura D o tisicovku vic se vyplati, uz jen kvuli tomu, ze z nej bude vidlice konkurujici o dost drazsim modelum ostatnich znacek.
No, me stalo Dcko na koloshopu.cz presne 3000, s upravou je to 4200, coz je stale levnejsi nez Ecko, ktery ale nema olejove mazani :-))