Zajima me jenom jestli ma s ni nekdo zkusenost?? Zatim posloucha ale zjistil jsem ze je prej mekka…
Zajima me jenom jestli ma s ni nekdo zkusenost?? Zatim posloucha ale zjistil jsem ze je prej mekka…
Rozbitá RST
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?…
Mám 65Kg i s oblečením…, používaná byla na drsnější XC.
ale tohle je stará Gila co jsi rozštípal, ta T4 je ted nový model. Asi to taky nebude nic hyper – je to RST a stojí okolo 1650kč ale podle mého názoru vypadá T4 líp než lonský TLko… Každopádně jezdit na ní tvrdší XC to jsi trochu přehnal ne :-) RST jsem jezdil, ale nikdy jsem se jí nesvěřil na max ve tvrdších sjezdech :-) Doufám, že se ti nic nestalo…
Jinak mě docela překvapuje, že se letos ta T4 dává i na biky okolo 17000kč -author traction-, nechápu, to už radši Suntour.
Právě že Tractiona mám, ale teď už s M MX Comp ETA 105mm.
Mě se nestalo vůbec nic, ale celej sem se nějak ušpinil a obleční muselo do pračky. Von tam byl naštěstí 5cm hlubokej prach a kyprá hlína. Ale jak říkám, musel jsem prát :-(
no doufam ze se mi to same co me nestane… jezdim jako prase nekdy takze na pady jsem si uz zvykl… Jenze predtim jsem mel pevnou vidlu, nejak jsem si porad nemohl vybrat dobrou vidlu. Ted kdyz mam T4 tak se zatim nebojim…ale.. Jedina vec ktera mi vadila je to se mi leva prachovka porad ochlypuje tak jsem ji prilepil(slusne a esteticky) a dobry…
Nejlépe pro dívku, která občas podnikne 20 km výletek se svým klukem a přes kořeny vede kolo protože to moc „drncá.“
Tak tak… Na FR to není. Teď už to vím :-)))
no já jí bohužel budu muset ještě celkem dlouhou chvíli jezdit – cca 3–4 měsíce .-( a vakl roste :-(((
Také mi to na kořenech drncalo, taxem je začal ve sjezdech přeskakovat ve stylu Marošiho, tzn. snažit se být minimálně na trati a obtížnější prvky raději přeletět :-)))
P.S. Kdo ho loni viděl na Ještědu, jistě pochopí
Momentálně scháním pro přítelkyni nějakou hodně měkou vidli páč. má 58 kg a vidlice co má na kole se hejbe max. v prudším sjezdu. Tak jsem přemejšlel o tomhle RSTčku. Vím že co se týče kvality to neni nic moc, ale podle její tělesné schránky by to mohlo být to pravé ořechové :o) Akorát, nepovíte mi někdo co všechno je možné na ní nastavit a jak až moc je měká???
to me taky zajima… :-)
Panáček chce dědit?
dedit ne ale kdyz ji mam a jeste tak dobrej pul rok budu mit chci si ji co nejlepe nastelovat abych mohl byt aspon trochu spokojen..
vazim zhruba 83 kilo… :-)
dotáhnout úplně na tvrdo a při sjezdech se modlit--- to je tak jediný nastavení který při tvé váze připadá v úvahu :-)
Pritelkyni ?
No takhle: mám 60 kg, mám loňský model capa TL, ale myslím, že kromě zdvihu v nich není žádný rozdíl , vozím jí na 2 otáčky – pro „pohodlí“ a 4 pro ostřejší jízdu, když skáču motám tam co to de :), ale je to málo
jo jinak rozdíl tam je, ale i na max. předpětí se vidlice dá vahou jezdce (když se na ní postavíš zepředu) dostat na doraz
to je právě to když si poskočíš na místě a přeneseš váhu na předek tak jí cvakneš, tohohle bych se bál, že to pak někdy rupne. Stále se snažím přesvědčit svojí přítelkyni, že musí investovat do jiné vidle. Podle mě je dávají na kola protože jich vyrábí hrozný kvanta, aby to bylo levný a kvalita jde do pozadí. Přece není možný, aby vidle stála 1500kč a byla k něčemu..
mam odpruzenou vidlu poprve, vzdy jsem mel pevnou vidlu. Moje nove kolo me stalo 15 000,– a tak jsem si myslel ze ta vidle co na nem je ze bude dobrej zaklad… no hlavne ze mam vse Shimano Deore… vim bude te se smat je Madison ale kdyz jsem to zhodnotil a zjistil ze to je Author sel jsem do toho + vytocil jsem si nejakou slevu k dobru…
Hele…klidne ti ji prodam za 1390,–…ale s reklamaci za mnou nechod…