Jak hodnotíte nědělí Starobrnotour na Brněnské přehradě? Počasí nic moc, myslel jsem, že mne to místy sfoukne ze silnice, ale jinak pohoda.
Jak hodnotíte nědělí Starobrnotour na Brněnské přehradě? Počasí nic moc, myslel jsem, že mne to místy sfoukne ze silnice, ale jinak pohoda.
hola no letos to teda stálo za to, do půlky závodu dva defekty, před lepením v sajrajtu mně zachraňoval bike-forista Gomolka, tímto mu děkuji :-) takže do cíle jsme jeli potom v poho za družného hovoru. Takže total čas 4:20 je dost ostuda, ale co, aspoň bude příští rok co zpravovat. Jo a ještě mně nasr.. že nebyli trička ale blbej krigl a to ještě malej 4decovej. Ale zas poprvý po třech letech na mně vyzbyl guláš, a ten to všechno špatný smazal, tři kusy libovýho masa tři křupavý rohlíčky :-)))
Já jsem si hned mysle, že to muselo být s defektem, protože takovej čas bych nečekal. Jo a hobíci: viděl jsi tu výsledkovou listinu? Kolik tam je klubařů? Takže navrhuji kategorii Hobby přejmenovat na nějak jinak. Ale jak zatím nevím.
Ja jsem jel tu hobby, prvne jsem si myslel, ze to je takovy nemuzny, jet
hobby s rekreanty a matky s detmi, ale kdyz jsem videl na startu to nabuseny
osazenstvo s jejich kolovou technikou, tak mi bylo jasny ze to bude regulerni
zavod.
Ja trubka jsem si vzal radsi ctrnactikilovyho zimaka na Altusu s centilevrama,
zadni plast uz nahadre, abych mezi jejich teskokolama moc nevycnival, a co jsem
nechtel to se mi podarilo:))
Jel sem totalni kasu, 30 flek, 1hod 9min, spokojenost.
Jeste se musim zminit, ze jsem jel dlouho s nasema lyzujicima devcatama
z repre a technicky sjezdy jim jdou paradne, z kopca bych jim neujel, to
jsem cucel.
jo jinak vy ste to na těch hobíkách pěkně flákali :-) ztráta 14:23 na prvního… no fuj :-)
Vlty, zdarec. Tak jak? Nezavoláš, nenapíšeš:-) Jak to šlo?
no večer pokecáme…
Hola Vlty, mám o tebe obavy, jestli jsi živý a zdravý, když jsi v pondělí nedošel:-) No Tak se dej do kupy a? to o víkendu aspoň na chvíli vytáhneme.
Nemáte info, kdy dají výsledky na net?
Už tam jsou. http://www.volny.cz/starobrnotour
Pozitivne, blato nebylo tak strasne jaxem cekal, slunicko odpoledne vylepsilo dojem z ledoveho rana. Nejdriv jsem si myslel, ze kvuli blatu budu zavidet silnicarum, ale ten vitr na planich…sem byl rad zase zpatky v lese:o)
Jela som tú 55km trasu a bolo to dobréééé. Vietor bol zákerný, blato a šutre som si tiež párkrat obzerala hodne zblizka a brod ma tak nejak prekvapil. :) Na moj úplne prvý závod to ale ušlo.
No jo, bylo letos nějak víc vody než obvykle. Celkově vydařený závod.