jak poznam ze je kazeta uz sjeta nebo nejak poskozena ???
jak poznam ze je kazeta uz sjeta nebo nejak poskozena ???
Dej tam novej retez a uvidis… Jarine
nechcem byt blbej, ale asi budu, co je to ten Jarin? :))) alebo kto? Vsimam ze je to celkom zname „meno“
tohle je napriklad typicky jarinovska otazka:))
a co se stane kdyz tam dam novej retez nebude sedet???
to vi kazdy maly dite ale ja chci vedet vic
Z motorky tam nebude sedet urcite.....
hmm vidim ze asi moc rad nemas
No když ti tam ten nový řetěz nebude pasovat a bude přeskakovat přes zuby, tak to znamená, že máš sjetou kazetu.
takze na sjetou kazetu se musi davat sjetej retez, aby to fungovalo spravne. je to tak? :)
principialne ano ;)
Čoveče taky mě začalo nějak blbnout řazení a nevím jestli je to nastavením (což by nemělo) nebo kazetou…bud mi střílí horní část vyšteluju horní a štřílí spodek a naopak. Je to na H… a nevím co s tím. Zajímalo by mě jestli je to kazeta nebo řetěz. (řetěz mám z loňska a nemá najetou ani tisícovku)
no ja mam na kazete i na retezu minimalne tak6000 takze uz to bude asi dost zlikvidovany dnes s tim doj´du k mechanikoj
mas sjetou kazetu. To nemusis ani k mechanikovi. Vlastne musis. Sam by sis to nevymenil.
řekl bych že máš ohnutou patku přehazky
never tomu, ze kdyz ti zacne strilet novy retez, tak to nutne musi byt novou kazetou. Mnohem casteji je to spatnym spojenim noveho retezu, spoj neni dostatecne pohyblivy. Staci stranove zprohybat spojovany clanek a strileni prestane.
sorry ne „novou kazetou“ ale sjetou kazetou