k cemu kovove kladky do prehazovacky???
k cemu kovove kladky do prehazovacky???
na to se vybodni, akorat se to sere a dela to hroznej kraval…
a k cemu jsou???ma to nejake plus??
tuning ? logicke a prakticke plus asi neni…
jinak je to podle me high class tuning (ale u nas diky exu cenove dostupnej)
dela to i acor!!!asi 300 par
to exu stoji taky okolo 300, a maj i cerveny :-) a nevim jak acor, ale shaman je odvrtavanej
acor dela cerveny modry stribrny ja si asi koupim cerb¨veny a vytunim si to…ale az po vyplate
koukam na tvy fotky biku a mas doma taky malou dilnu ja doma tunim a poredelavam kola a padnul na to jeden pokoj manzelka imrvere nadava
ja mam takovej koutek....... spis uz skoro celej pokoj, kde sou kola, komponenty a kusy m rc-auta, u me nadava zatim jenom maminka (ale uz si zvykla :-)
priprav se vetsi kraval pri jizde, coz je dost protivny, jo a ty dirky se dost rychle zaserou a je pakarna to cistit
jaky dirky???
no ty odvrtany dirky… to ten acor nema ??
mrkni na odkaz acor dirky nema
mno, kouk sem na to aten acor je moooc peknej, ale to exu ma jeste po obvodu odvrtane dirky
ja mam spousta vyrobku acor je to levny a pekny precizne spracovany treba tyhle vecka mrkni na ne http://www.velo-cz.cz/acor/index.php
mas icq???kdyztak ja mam 269719012
ok, vecer se ti ozvu, ted sem ve skole
jinak icq se pise do profilu, to je to, co se ti objevi kdyz kliknes na my jmeno (nick) :-)
Já jsem si koupil kovové od Shaman Racing (zhruba 300,–).Velká spokojenost, absolutně nesouhlasím s tím, že dělají kravál při jízdě. Řetěz po nich běží tiše a yslím, že výdrž bude lepší a dobře to taky vypadá…Nevidím žádné minusy
Přesně. Hliníkový EXU se ojížděj dost rychle!!!
Po zkusenostech s hlinikovejma EXU si myslim ze plastove vic vydrzi. Hlavne v blate se ty hlinokove strasne rychle ojizdej.
takze co doporucujete???
Pokud by se mi za rozumnou cenu nepodaril sehnat original, tak bych asi koupil plastove BBB.
Měl jsem Exu, dělaly kravál, teď mám Acor, kupodivu o něco tišší, ale pořád uřvanější než originál Deore. Ve srovnání s originálními (jetými cca 2000 km) kladkami mnohem vyšší přesnost řazení – ale nevím, jestli by ten efekt byl tak velký, kdybych vyměnil neojeté kladky (nemám vyzkoušeno)
a jezdis tedy s kovovejma???
Ano, kovové Acor. Můj názor je nechat na nové přehazce to, co je tam z výroby a až to doslouží, nahradit kovovými …
http://www.bikehazard.wz.cz/katklad1.html
+ podivejte se do galerie