schánim MTB tak do 16000 zatim mi připadá nejlepši Merida matts miami.Ale radši si nechám poradit od zkušenějších
schánim MTB tak do 16000 zatim mi připadá nejlepši Merida matts miami.Ale radši si nechám poradit od zkušenějších
Vicemene totez shanime pro pritelkyni, me se jeste hodne libi Trek 4500 a Schwinn Mesa LT. Akorat nevim co s vidlici, planujeme okamzitou vymenu.
Prave vyberam pre kamosku a dospel som ku Schwinnu Mesa LT. Je tam ale nejasnost s vidlicou. Ofic. web www.schwinnbike.com/…s_detail.php?… RST Gila SL s olejovym tlmenim, ale vsetky ceske weby pisu Manitou Six (pricom vsade k tomu placnu fotku s RST, zjavne stiahnutu z ofic. webu). Prave som pisal do Bikestoru, takze az mi odpovedia, tak to sem postnem.
Potvrdena Gila. Tak to som zvedavy na olej od RST.
to jsem loni taky resil (penize byly na prvnim miste..) koupil jsem bajk za 13 000,– (mongoose rockadile ltd, judy tt, pedaly sh 520), jeste v krame jsem vymenil riditka, predstavec, rohy, sedlo ~~> necelych 14000,–, prodal jsem judy tt za 2000,– a koupil Axela Elite za necely 4000 ~~> necelych 16000,– za bajk komplet v deorecku, s axelem, riditka i rohy ritchey
jsi kouzelník prodat TTčko za 2tkč :)
tojo, draz nez novou na netu…
draz? nezapomen ze ta moje „akce“ probehla vloni! :)
uaa tak tomu rikam super taktika
Co Author Traction?
Marin Bear Valley