Jaké považujete za nejlepší, jaké používáte? Našel jsem sice něco ve vyhledávání, ale jsou to poměrně staré příspěvky a rád bych čerstvé informace, tak mě nekamenujte :-)
Jaké považujete za nejlepší, jaké používáte? Našel jsem sice něco ve vyhledávání, ale jsou to poměrně staré příspěvky a rád bych čerstvé informace, tak mě nekamenujte :-)
tribarevne,treba baradine 955 :-))
Baradine 955 jsou dobrý,3-barevný,vysoký a šetrný k ráfkům,za cenu okolo 100kč ,doporučuji.
Mam k plne spokojenosti ozkousene 947.
Připojuji svůj hlas za Baradine 955. ;-)
Taky hlas pro 955.
Mne jaksi neubudaju, zato rafik ano, urcite su setrne??? Ale brzdia bezvadne.
Nevim,jake sou nejlepsi,ale spokojene použivam fibrax.
Kool-Stop Salmon
trojbarevne BBB – viz.starsi prispevky a recenze
taky mam trojbarevny bbb a zatim spokojenost.
… a dotřetice trojbarevné BBB.
doctvrtice 3barevny BBB, ted jsem koupil 3barevny baradine, takze budu porovnavat:-)
do petice trojbarevne BBB
jo napis srovnani at vime pro priste, jinak 3 barv. BBB a prima
Ted jsem dojezdil 3 barevne BBB a nasadil 2 barevne KoolStopy. V brzdnem ucinku se nepocitoval rozdil, vcera bylo sucho, dest i blato, tak test probehl v dobrych podminkach. Kdyz si vzpomenu, jakej byl rozdil mezi „beznejma“ spalikama a BBB, to byl sok. Ale tyhle bych rekl, ze jsou skoro stejny. Teda az na cenu.
3 barevné baradine. dobře brzdí jak za sucha tak v dešti i v blátě.
musim rict, ze me pobavil citat z „pribaloveho letaku“ k tem spalikum 955 – podle nej brzdi jen 1/3 spaliku:-) tomu rikam brzdny ucinek…
Dávám hlas pro tříbarevné BBB, jediná nevýhoda je, že jsou vyšší a když jsem je dával poprvé do brzd, tak jsem musel povolovat brzdová lanka. Teď už u nich zůstanu, takže v poho. Zatím mi vydržely podzim, zimu a teď je dojíždím.
Jo, to me taky prekvapilo. Tej jsem sel na koolstopy, tak jsem lanka zase pritahoval… ;-)
Jo a kdyz je opotrebovavate, tak proste mackate paku az na riditka a je vam to putna… ehm ehm jasne, dobre, TA!BU!
no je tam takovy regulacni kolecko, u ty paky, kterym se to da – v jistem rozmezi – nastavit. to vy na hydrach nemate?-)
červený koolstopy…
Budete sa smiat ale ja som kupil z lidlu 2 pary za 40Sk a kupodivu to aj brzdi:)))
Za sucha a tepla Ti brzdi vsechno, pockej, az bude nejake extremnejsi situace… Laciny spalky treba skoro nebrzdej za mrazu.
Ja mám červený Clark´s už od loňska. Najeto zhruba 3500km a zatim jsou asi do půlky což je celkem dobrý- jezdim v každym pčasí. Brzdnej výkon maj celkem dobrej a ráfek vůbec nesjížděj.