Koukám na ty vaše fotky a přijde mi jakobyste na tom ani nejezdili, je to možný? I když od tý doby co jsem si pořídil ty nášlapy padám i s kolem, takže odírám jen rohy – dobrý:-)
Koukám na ty vaše fotky a přijde mi jakobyste na tom ani nejezdili, je to možný? I když od tý doby co jsem si pořídil ty nášlapy padám i s kolem, takže odírám jen rohy – dobrý:-)
Ja sledujem ze v poslednom case je viac skrabancou na mojom rame koli tomu ze ho furt dakde chujovo oprem a zosype sa na zem ako koli tomu zeby som padal:)
Ja mam kolo domlaceny docela dost a proste to na te fotce akorat neni videt :)
Divil byses… kolikrát to na té fotce není vidět, ale ty odřeniny a otlučeniny tam jsou. Pády, přeprava, neustálý opírání kola někde.. to všechno nechá stopy. Třeba jen drobný a fotka to nevyjádří.
také to mám odřené sice ne tak moc,ale na fotce to nejde vidět a můj nynější rám má velice kvalitní lak, ten už něco vydrží, ne jak ten minulý.navím jsem na některá místa-především o oblasti klik zespodu nalepil pevnou pásku, aby se to neomlátilo od odlítavajících kamenů.
Tak to odnese páska i z lakem :O)
Vzdycky to sikovne zamaskuju blatem:)
fotit mizernym digitalem v priseri z velke dalky:-P
no si blazen ne,si ho asi budu nicit:-))
no já jezdím každý den tak 3 hoďky a naposled jsem šel na hubu asi před dvěma týdny v lese:) a do jehličí je to jak do peřin:) Tahle tlama byla první po asi půl roce, kdy jsem šel krutě přes a kolo i se mnou zahučelo do pole… ale tam jsem se taky ani nepodřel – to doteď nechápu. Holt při mě asi stojí všichni svatí.
jo!Tak to je- super-muzes to pouzit i na loď..hahaha :-))
Tak něco takovýho jsem už měl na starý kolo, ale barvu jsem netrefil a vypadalo to hůř než odřený.
pri pade sa musis snazit dostat na zem ako prvy aby bajk padol na teba :) ja som na to fcera akosi pozabudol a teraz mam hodne oskrete lave radenie… a to mrzi viac ako oskrety, loket koleno a plece. :)
Já ho teda odřený mám. Ale neřeším to. Podle mě když někdo tvrdí, že jezdí na biku a po dvou letech na něm není ani šrám, tak je někde problém. Mám ovšem kámoše, kterej docela slušně ujíždí na čistotu kola. Jednou se dostavil na výjezd a dali jsem si práci a celého jeho oře (Klein – luxusní kousek radost pohledět) jsme prohlídli a nepodařilo se nám najít ani zrníčko bahna.
já mám teda svoje biky pořádně okousaný od různých crashů v technických pasážích na šutrech. ale snažím se jezdit tak rychle aby to nebylo vidět :)
To máš jednoduchý – prostě to musíš co nejrychleji po přivezení z obchodu důkladně nafotit a pak už je to jedno…
Je to stejný jako s architektama – ti taky musí svoje baráky nafotit dřív, než přilezou sprejeři:))).
dycky nastve jen prvni skrabanec, pak uz na to prdis a s pribyvajicim vekem kola to plati stale vic … asi vic to plati pro MTB nez pro silnicky, ale i tak
objednej si platinum efekt od horsta :-)