Viete mi niekto vysvetlit, ako je mozne, ze nejaky posrany Tesco „full“ bike stoji 3000 Sk? Ako je to mozne, ze sa im to oplati predavat za taku cenu? Respektive sa natiska otazka, ako je to mozne, ze nejake posrane radenie XTR, X.O stoji dva krat tolko alebo viac ako cely bike. Je jasne ze o porovnavani funkcnosti tu nie je rec, rozhodne sa nezastavam kvality takychto „bikov“. Len mi neide do hlavy, co je tak neuveritelne drahe na high end bikoch za 100 000+.. ved za tu cenu si clovek kupi uz celkom slusnu motorku a asi mi da kazdy za pravdu, ze vyrobne naklady na motorku su ovela vyssie ako na relativne jednoduchy bike… Ved si len predstavte, kolko to musi byt prace postavit cely bike (cena 3 litre) v porovnani s jednim radenim, klukami, kolami (to je jedno).. Prace na biku musi byt neporovnatelne viac, o materiale ani nehovorim, ako je to mozne, ze je to stale lacnejsie ako jediny lepsi komponent, ktory je vyrobeny v tej istej krajine, mozno tymi istymi rukami a z podobneho materialu (Ok, ak je material iny, pochybujem, ze to robi taky cenovy rozdiel)??? Platime taky nehorazny rozdiel iba za znacku?? Viete mi dat niekto nejaku rozumnu odpoved?