Ahoj, sháním pro sebe 170mm kliky, např. Shimano XT a podobné kategorie, ale nikde nic nenacházím, tak jen jestli jste náhodou někde něco neviděli…
Ahoj, sháním pro sebe 170mm kliky, např. Shimano XT a podobné kategorie, ale nikde nic nenacházím, tak jen jestli jste náhodou někde něco neviděli…
Třeba na CRC všechny délky skladem, včetně 170mm. Cena ale nic moc.
Na wiggle také všechny skladem, ale ještě dražší než na CRC.
Je opravdu nic moc, až když bude nejhůř
Gebhardt dělá kliky v délce 160 – 200 mm po 2,5 mm na ISIS, čytřhran.
A jak se tobe osvedcily ty 200? porad ve me hloda chut na 185 ale ta cena je pro me zatim astronomicka
XT 170 skladem maj na Bikestore. Aspoň nedávno ještě měli..
Taky trošku přirážka :-( No ale zatim nejlepší co sedá…
Ještě jsem našel nějaký Styla ale přeci jen obava z cvakání, hmotnost je odsouvaj na druhou kolej..
Kdyby někdo věděl o SLX, LX nebo Deore, tak ty by se hodily mně.
Předem díky :-)
Deore jsem viděl, SLX taky ale už to nemůžu najít :-(
tady něco maj, ale nevim jestli skladem:
Mam doma jedny truvativy 170mm, vonkajsie loziska, duta oska, jazdene minulu sezonu Hornetkou, skoro nove, zhodene z GTW Avalanche Expert.
Potřebuji na vyzkoušení kliky s délkou 170 mm s integrovanou osou délka 170 mm. Nové se mi kvůli tomu nechce kupovat. Nemá někdo takové doma, třeba i mírně jeté? za rozumnou cenu. Ideálně Shimano deore, nebo xt případně starší LX (když to ještě byla MTB sada). Když tak na email.
Nazdar,
teoreticky kolega z vortexu…bosmilan…bude vyjmenjovat na biku 170mm stříbrné styla, zkus ho zkontaktovat.
to by asi neklaplo,protože ty moje jsou 175 mm :-)) ,ale že je budu měnit to je pravda :-)
tak nekecej :)
já mu furt tvrdil že to jsou 170 mm ,ale potom jsem zjistil že jsou 175 ,takže jsem celkem dlouho sám žil ve velkém omylu :D
Dobře, dobře, Hynas nekecal, kecal Michelin.
Do 5ti dnů je mají tady:
Těch 5 dnů nebude úplně pravda. 8.12. jsem tam objednal 180mm verzi a ještě je nemám. Ale teď je nepotřebuju, takže mě to tolik netrápí. Se studentskou slevou to vyjde na nějakých 3570 Kč, což je myslím nejnižší cena u nás.