Cizí neštěstí potěší ...

8 nepřečtených
  • zwwak

Pochlubte se, co kdo o víkendu zničil. U mě to byly na silnici tyo díly :

• přední ráfek Ritchey WCS ( zdeformovanej okraj)
    • zadní ráfek centrování ( doufám, že nebude prasklej )
    • obě pneumatiky Ritchey WCS ( proražený, roztržený o ráfek )
    • tři duše ( náhradní mi praskla při snaze zpojízdnit kolo )
    • bombička
    • bidon ( přejelo mi ho auto )

Ještě mi upad na zem cyklocomputer Ergobrain. Ještě štestí, že auta přejely jen vypadlej bidon, ne ten computer. To by byly navíc další 4 litry. To vše po najetí na kámen na silnici u Štěchovic. Ustál jsem to bez pádu. Celková cena jednoho kamene je tedy cirka 5 000,–. Domu mě vez stopem neznámej kolega cyklista. Dík mu za to.

0 0
    • vlad@  

To musel byt kamen jako krava (((sorry za tu poznamku. Ja najel na placak a letel jsem vzduchem ,rana vtlumici a nic zatim neprasklo.. nejspis nahoda ,ze neprasklo nic,ale pocit nic moc .Pocital jsem ve vzduchu ,ze (praskne rafek a vidla v hajzlu).Dopadlo to v poho..

0 0
      • jimmy63  

nyni sem nucen vorit obyc pedaly a kecky..dneska mi pri zavode zklouly na korenu obe dve nohy a spadl jsem hrudnikem na sedlo pells comfort tif->ohnute titanove lyziny:(

0 0
    • sladic  

jo dneska sem po stechovicky jel taky a ty sutry tam sou pekne na ho… me zas trefil sutr co odlit od gumy auta.par sem jich taky nabral ale jel sem na biku tak to plaste vydrzely:)) tys predpkladam jel na silnicce:(

0 0
    • Darkson  

mě se v sobotu na Malevilu kousla přehazovačka, takže jsem zabral a přetrhl řetěz(ten už byl stejně ojetej), zlomil patku u přehazovačky a trochu ojebal i takovej šmejd, co se s nim nastavuje úhel mezi přehazovačku a patkou. ještě teď jsem pěkně naštvanej, asi 3 km do cíle jsem běžel (chvílema jel, bylo to z kopce) :-(((

0 0
    • kungpao  

Včera ma pri Makove vytlačilo auto do priekopy, zdravím týmto všetkých agresívnych grálov so zelenými Oktávkami, výsledok 2 vytrnuté špajdle (tie rovné, ktoré nemajú pri hlavičke zahnutie) a ublížená ľavá noha, čím je ohrozený moj štart na Dubnickom maratóne. Teraz nastáva pekná chvíľa kedy budem musie? vyrovnáva? špajdle do výpletu, lebo rovné nezoženiem a hranie sa s centrovaním. Ešte raz ďakujem neznámemu borcovi a odkazujem mu nasledovné : „TY ***** JEDNA HNUSNá DÚFAM ŽE TI TO SAMÉ UROBÍ DAJAKÝ PO¼SKÝ KAMIÓN“ Sorry za vulgrarizmy…

0 0
    • hkek  

Jesli nevadi ze to bylo o vikendu pred 14 dny…

Jedu po KHS MTB Posazavym k autu.. Tak se rozhlizim a najednou rup a hazim peknyho nosemanuala… Bohuzel sem ale nechtel… po srovnani jsem ihned zjistil co se stalo… Nebylo to tak tezky dys sem na obliceji mel olej z mych hydraulickych brzd… Jesli vite jak je na rafkovejch MAGURACH takovej ten upinak, tak se asi otevrel a podkova se mi kousla do kola.. Rozjebal jsem ji kolem sebe do okruhu asi 30m.. :-/, prorazil plast, zlomil upinak, ohnul podkovu, naprosto rozhazel predni kolo… Vrrrrr…

0 0
      • hkek  

Doted nechapu jak se moh otevrit, snad nakej vtipalek.. Nevim..

P.S.: zlomil upinak – mysleno upinak na brzde

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.