mate nekdo zkusenosti s timto sedlem?
mate nekdo zkusenosti s timto sedlem?
taky by me to zajimalo. mam SLR Ti (135g) a dost me boli zadek, tak uvazuji o zmene
a to mas na horske nebo na silnici? ja chci na horaka (na silnici mam Rolse, take katastrofa, ale moc na tom nejezdim). Na horskem mam zatim Hardware a hrozne z toho boli zadek, tak uvazuji o WTB Laser V Team, ale v prodejne mne rekli, ze kdyz sedim na kole dele, jednou za rok i 14 hodin, tak je na to WTB mekke a ze je lepsi Selle Italia.
mam ho na horaku. je to karbon potazeny kuzi (bez polstrovani) → dost tvrde
hmmm, tak to asi vazne koupim WTB
Mám výše uvedené WTB a naprostá spokojenost.
no jestli ho budes chtit prodat ozvi se :D
a mně se ozvi prosím taky:-) bral bych ho na silnici:-)
Mám ho – nemůžu si stěžovat.
mam slr xp a pride mi dost dobry (nejlepsi co sem zatim mel) to xp by melo bejt to samy co ostatni slr, lisej se jenom v detailech-tvar je stejny
podle toho co si tvrdil o predchozim sedle, tak by se ti lip sedelo na zamku sedlovky.:)
ja mam SLR Ti a taky sem spokojenej.
mam SLR XC Gel Flow a je to nejpohodlnejsi sedlo co jsem kdy jezdil. Vaha 185 g.
Doporučuju Selle Italia Max flite fakt super sedlo
fakt vsechno lepsi nez WTB?
lepsi nevim, ale urcite hezci a lehci! :-))
naprostj souhlas, to sedlo je krasny :-) na vahu dlabu…
a navic SLR je silnicni sedlo a ja chtel na horaka
slr je univerzalni.. ted ho budu kupovat i na bika.
Mam SLR Ti a je to ztim moje nejlepší sedlo ( předchozi Fizik, WTB, ISCA, Velo,… ) – mam 95kg
jojo souhlas, mam XP zatim nejlepsi sedlo, chvilku trvalo nez jsem si zvyk, ale jiny uz nechci…planuju koupit XC kvuli tem vyztuham na krajich…tam se XP hodne trha:(
jj – chtelo to chvili zvyku
pokud je nekdo z Ostravy tak v Yogi v MH maji ty Selle za hubicku (a to doslova napr. 135g stoji necelych 1700Kc) Na velotrade.cz maji dobre ceny u tech II. jakostnich
no jo, ale kupovat sedlo II. jakost?
II. jakost mas po tydnu jezdeni – proste ty sedla jsou osoupnute nebo skrable
odreny asi moc nevadi (zelezi jak a taky na cene), ale jestli je nejak zku*veny jako tady nekdo daval to WTB, tak do toho bych asi nesel.
jj, znam to – ty sou docela v pohode.
Myslite , ze je velky rozdil mezi Sedlo SLR TT (mam tedka) a Sedlo SLR XC Gel Flow. Boli mne dost zadek a potreboval bych vyreznejsi zmenu k lepsimu tzn. „stejna“ hmotnost:-) + vyrazne lepsi pohodli. DLe obrazku na velotrade.cz/index.php?sekce=16&podsekce1=48&podsekce2=&page=2 pripadaji tvaroje identicka. Je otazka jestli to lepsi polstrovani prinese ten pozadovany konfort.
To netusim. Ja mam SLR Ti a sem spokojenej. Bracha mel nejaky sedlo s dirou a na tom sem nemohl vydrzet 5minut – ty okraje kolem ty diry silenym způsobem tlacily. Jak je to u SLR Gel Flow netusim…
mohlo by to byt samozrejme i to XC bez te diry uprostred
Mam SLR na biku i na silnici a nemenil bych…
Chtel sem zeptat na zkusenosti se sedlem SLR XC nevim zda koupi to s dirou nebo bez jezdim WTB diky
Jde mi hlavne o tu diru v sedle nedela jeste nekomu problemi?opravdu ty okraje tlaci jak tady pise Meesha nebo vzit to sedlo bez,pomuze ta dira v sedle ze se pak min pari zadek?muzou to byt zkusenosti i s jinym sedlem podobne konstrukce dik vsem za prispevek
Řeším prakticky to samý: SLR XC nebo SLR XC gel flow. S dírou v sedle nemám taky žádný zkušenosti, ale je tam hlavně kvůli tomu, aby sis nemačkal důležitý cévy a nervy. Nevím, jestli si tohle četl, třeba ti to trochu pomůže: recenze na SLR XC: www.bicy.cz/…e-detail.php?… německy test 23 sedel: www.bike-magazin.de/…el/show.php3?…