Jedete někdo v sobotu Silesii? jakou jedete trat
Jedete někdo v sobotu Silesii? jakou jedete trat
jedu krátkou
Silesii pojedu poprve, tak jsem zvedavej, trat 90km, jsem vsak zatim nachcipanej (jel jsem s tim i dlouhou Mamut Bike u Prerova ted v sobotu), tak snad do vikendu bude lip, ale moc asi nezatrenuju…
kratkou
jedu dlouhou, když už tak už… :) Po vyklepaném a ďábelsky rychlém Mamutu se už těším na něco pořádnýho.
… jedu taky, tentokrát se vydám na delší, 55 se mně zdá docela málo, pojedu Silesii potřetí, tra? je tam opravdu perfektní !!??
Kratkou. Jake panuje v Opave a okoli pocasi?
pohoda
jedu už po několikáté krátkou tra?.
By me spis zajimalo kolik lidi se zase posere:D
srani trenuju cely rok,to me neprekvapi:)
3 týdny do startu letošního ročníku… ! tak co „báby“, jedete doufám všichni dlouhou a krátkou necháte dětem? .-)
Dětská už je naštěstí uzavřená, takže podobné chutě se vzdát dlouhé mě naštěstí opustily. Každý maraton dělá tím pravým právě dlouhá trať a na silesce to platí dvojnásob. :o)
mno, dětskou teď trochu promazali, páč ne všichni měli zaplaceno… :-) takže pár míst tam ještě bude… jinak dlouhá je parádní, doufám, že po loňském pěším masochismu to bude letos trochu jezdivější… .-)
Klasika, krátká… ;-)
nejdete tam někdo ze Zlína?
chtěl jsem ale nedostává se financí :(
:-(
Nechce me nekdo sponzorovat? .))))
ne:-D a mě?
v ten samý termín je Slušovický okruh, myslím že určitě lepší volba :)))
aha, no uvidim:-)
Taky jedu dlouhou.A po loňských bahnech bude každý ročník super:)
tak to je svatá pravda… myslím, že horší už to být nemůže… :-))
No jen aby nám ta dě..a příroda neukázala, že MŮŽE… :-)) Ale jo, ještě by to šlo zdokonalit. Okořenit to bahno pořádným slejvákem, silným větrem a tak 5 st. nad nulou… :-)
aaaaa, pán je fajnšmekr ;-)
Jsem tam ještě chtěl připsat i chumelenici, ale nechal jsem přírodě ještě nějaký prostor k seberealizaci ;-)
No, ale už jsem takový závod jel. Vč. té chumelenice…
tak ono to vyjde na stejno, polykat prach nebo vodu :))
Ale může, může … loni to bahno bylo řídký a tekutý a vlastně ani nekladlo nijak velký odpor jízdě. Místy to byla docela zábava. Akorát na cestách holt tekla voda, místy se jelo v podstatě korytem dočasnýho potoka :-). Navíc nepršelo a nebyla zima.
Takže až bude pršet, bude o 10 stupňů větší kosa a bahno se bude lepit tak, že rovinky se budou chodit s bikem na rameni a z kopce bude třeba šlapat, aby se kolo nepřilepilo, začne to být blbý :-)
vzhledem k tomu, že mám rád své komponenty, tak jsem stejně většinu těch míst co jsi popsal(roviny,louky a kopce např. poslední do Bohučovic) stejně šel pěšky, páč při záběru jsem měl pocit, že mi musí uletět všechno kromě rámu… :-)
Když jsem po závodě kontroloval škody, tak na odpis byl jen přední probržděnej ráfek (ten už stejně dosluhoval a navíc to biky s kotoučovkama netrápí) a brzdový špalky vpředu. Čekal jsem to horší.
btw. aniž bych patřil k drsňákům, neměl jsem loni pocit, že by to bylo nejetelný. Pěší loni byly jenom dva krátký úseky před první občerstvovačkou a pak jsem vyměkl v půli kopce před tou třetí. Ale ta louka by se dala s trochou pevné vůle vyjet. Zbytek byl snad stejně jetelný, jako obvykle, ne ?
OK, beru… máme asi jiný pohled na to, co je jetelné(vlastně vše), ale za jakou cenu… letos doufám v „jetelnější“ závod… .-)
Cena viz o příspěvek výš :-). Ale je pravda, že s fullem bych se tak v klidu asi necítil.
Ale samozřejmě za sucha je zážitek z té krásné jezdivé tratě o několik tříd jinde.
Vzhledem k tomu, že to bude můj první závod tak jsem zvolil dětskou variantu Silesie.
já dlouhou, když zemřít, tak na kole. Očekávaný čas kolem 9 hodin.
kdyžtak v Zálužném je sympatická hospůdka přímo na trati… nejednou jsem tam viděl cyklistu se startovním číslem a pivečkem… :-)
Sakra, vědět to, tak jedu dlouhou… :-))
tak to je pravý důvod proč jsi zvolil dlouhou.
pravda, že už v Raduni zjistím, že závod se mění na survival, takže menším kratochvílím na trati se meze nekladou… .-)
to je dost důležitá informace :)
dlouha je moc pekna a neni nijak tezka.
neni nijak tezka to bude hodně individuální… :-)
letos me zarezala firemni akce a bohuzel nemuzu :( dost me to mrzi, sileska je srdcovka
Mám takový dotaz, jak je na tom s náročností krátká Silesia v porovnání s krátkou Šelou? Dík
Za sebe můžu říct, že krátká sileska je hodně o technice, také v rychlém tempu (ale záleží na jezdci) a celkově mi příjde náročná…prudké stoupací pasáže tam jsou na denním programu :)