Nemáte dobrý tip na zadní nábu na bika,verze na V brzdu,ložisková,držák,dobře utěsněný a za rozumný peníz.Popř.tip,kde ho dobe pořídit.Dík Honza
Nemáte dobrý tip na zadní nábu na bika,verze na V brzdu,ložisková,držák,dobře utěsněný a za rozumný peníz.Popř.tip,kde ho dobe pořídit.Dík Honza
kup si autoracky a urcite neprohloupis
taky hlasuju pro author (vyjimecne)
Já hlasuju proti. Protože vůbec nevrčej a to je přeci u náboje to nejdůležitější.
DT Cerit,Onyx? www.bottico.cz
Já bych bral Deore, nebo DeoreLx, seženeš je na netu do 1 litru. http://www.velotrade.cz/index.php?…
Se pochlub jinde. Tady je rec o loziskovych.
Odkdy sestava kónus-kuličky-miska není ložisko? :)
Cekal jsem to. Uz nikdy nebudu mluvit, tak aby mi rozumneli laici a mohli mi do toho kecat :)))
Ja bych spis bral naboj bezloziskovy, neotacivy.
Rotovat musi, aby dobre prorezaval vzduch ;)
A co tak suvny pohon na magnetickem polstari? Technika je dneska uplne jinde,nez pred lety… :-o
Taky hlasuju pro Author, má dobrý poměr cena/užitná hodnota.Jezdím ho druhou sezónu a zatím naprostá spokojenost.
pokud by ti nevadila příruba pro kotouč, tak nejsouš patný novatec.Jinak nedávno jsem viděl nějaké winzip-taky na průmyslech-zadní za 900Kč.Ale zkušenosti s nima nemám, snad někdo z bikeforáků.
absolutne nejlepsi reseni je podle me naba DT Hugi 95 alias CODA – mam ji na zadnim kole vyrojily se pred casem ve vyprodejich napr. programcycle za 2000,– v bikeranchi jsem ji dokonce zahlidl za 1400,–
nevyhody ma jen pro nekoho a to dve : oranzovy elox, a neskutecne prdivy cvrcek – fakt rachot