libi?postavil jsem ho dnes behem sesti hodin vyberu komponentu
libi?postavil jsem ho dnes behem sesti hodin vyberu komponentu
Kdybych si pořídil takový kolo a přibral 5 kilo, pořád je to k něčemu dobrý?:-))
jo
nevim moje vsechny ctyri kola se pohybujou do deseti kilo
To bude tím že seš MALINKATEJ ďáblík, tož pokud máš metr třicet tak to jo, kolo bude fakt lehký.
to bych rychle prerazil…
neprerazil ani omylem
byli jsme to odpoledne testovat a je bytelny jak prdel tlustyho ridice nakladaku
Vsadime se?
ja napr prerazim cokolvek:)
a co nejakou fotku a ty komponenty?
jses dost najivni…kolo je davno prodany a kazdy kolo co stavim nefotim
Ked nekecas tak aspon napis ake to malo komponenty.
no, tak proc o tom chces debatit, kdyz nechces vlastne nic blize rict/ukazat? .o)
Davno? Kdyz si ho dnes postavil a testoval?
no uz je dost vecer. rekni mi jeste tu o Budulinkovi
ses docela frajer trhnout tohle: http://www.light-bikes.com/…eListing.asp?…
no, ale uznavam – este by tam sel dat kratsi predstavec a sem tam to nekde odvrtat…
stavim kola na zakazku no je pryc pet hodin je na tom vydle M minute ram je celokarbon od kolegu z pells dale osazeni sram 0.X dale kliky FSA carbon pro 04 dale osazeni pells bez pedalu samozrejme kola crossmax od mavicu
Minute? a 8,22? Ty fakt stavis na zakazku! :-D
koukam ze ani ty,ani zakaznik vkus nema..
hele sram 0.X fakt neznam! prosim povis mi jeste o tom budulinkovi? kdyz stavis ty kola na zakazku tak by si aspon moch vedet ze je to X.0 ale jinak vklidku. jestli je to pravda bal bych se na to sednou. sice nejsem nejakej prehnanej drtic ale neveril bych tomu!
Celokarbon od Pells? Nedělaj náhodou karbonový trubky lepený do hliníkových mufen?
odvrtavaj prasata je to o hubu
otazkou je ovsem zivotnost toho celku. Kolik zvladne km maratonu ?
jj, a neco znicit bude asi draha sranda. A do sjezdu bych se asi hodne bal!
to neni na sjezdy je to spis na delsi streky pomerne je to tvrdy kolo
neni na sjezdy, to se s tim jako chodi z kopce? tak uz vim kdy ste usetrili tolik gramu- nema to brzdy:)) ale slysel sem o ht s kotoucema co ma 8.6kg..tak proc ne.
pockeej ja myslel na zadny divoceni ve sjezdech jinak pohoda jezdili jsme s tim po schodech ruznejma cestama pohoda
HT opravdu terenni kolo pod 11 kilo,nevim nevim jestli bych si na to sednul.
ja bych si na to sednul bez problemu ale je mi jasny ze celokarbonovy ram pude brzo do riti
u tebe neni jisty jestli si vubec nekdy sednes na to svoje 12kilovy, natoz
na nejaky jiny:-))
uz sem te strasne dlouho nevidel, chtel bych si otestovat m4:-/
????
podle zarazeni se te to netyka :)
!!!!
no pockej:-),ted ma tak 11,8:-).treba zitra mam cas tak od pul sesty:-) a v patek od odpoledne:-).aa tak koukam ze venku se nejak podezrele leskne silnice:-),tak nic no.
myslim, ze tebe by nejaka silnice zajimat nemusela, takze v pul sesty kdy a kde?
zitra asi ne,bude prset a ja jsem na tohle hrozna slecinka.navic se ted hrozne stydim jezdit s nekym,myslim ze se asi nerad ztrapnuju:-)
ale na patek uz bych se psychicky pripravil:-)
Ja bych si na to s troskou odvahy mozna i sednul, ale zcela urcite na tom nejel;-)
procpak:?
on nejezdi, ale snazi se litat:)
no tak na nejaky tezky pristavani to neni no
ach,jaka to marna snaha:-)
na idnesu byl clovek co tvrdil ze ma fulla co vazi 5.5kg, zatim jste oba stejne duveryhodny:)
jestli nemyslel 5,5 kilo.jako tisic:-)
vaha kola 8 kilogramu neni zase tak pohadkova jak by se zdalo pokud to neni celopero tak neni problem toto postavit
nikdy jsem nerekl ze to problem je. mozna i proto nechapu zalozeni threadu typu postavil jsem kolo.
mozna by moh dodat par dalsich detailu(krome karbonu a minute)pak by to i smysl melo.
thread postavil jsem kolo jsem zalozil abych slysel nazory na tuto hmotnost a ne vase ofrky kdyz nemas takovy kolo neznamena ze neexistuje a ze ho nepostavil nekdo koho neznas
nerikam ze to neni mozny jenom si myslim ze on ho proste nepostavil
neni duvod spochybnovat…ptejte se na soucasti rad zodpovim vetsinu jsem jiz rekl
jo jasne se sramem 0.X si me fakt dostal.
to je novinka pro pristi rok 0.10 nejnizsi rada:)
jo aha tak to se hluboce omlouvam :D
to by korespondovalo s tim pellsem:-))
X.0 0.X neni to jedno???
nekomu kdo to mel postavit by to jedno byt nemelo.to mas jako bandu chytrolinu ktery pisou jak je skareb skvelej ale pritom ho pisou s C.asi skareba taky v zivote nevideli,stejne jako ty napis X.O
jo jo souhlasim! ale kdyz sem mel skareba asi tejden tak sem byl presvedcenej o tom ze tam to c fakt je!
skareb byl skvelej,kdybych v nem vozil plast do 1.9 tak se mozna ani neodre reversarch:)
to zas prr… ma v nem RR 2,25 a chvilema ani nedrou;-)
No, jasny 0.X nebo X.0 nebo taky RXT, vzdyt to sou jen pismenka…
neni to spis X.0 nebo tak nejak
co se ti na tom nezda
no nezda se mi na tom to ze 0.X neni :D neres to proste na to tvoje ,, postaveny kolo" mam svuj nazor
hih tys spadnul z marsu vid???:-)))to si delas prdel ne???
hele ses asi velkej kluk ale vsude se tam pise X.0!! jestli sis teda nevsim
to mas celkem fuk a vzhledem k tomu ze ti je kolik ti je tak uz davno velkej kluk jsem
trosku ses sek v nicku
a je to sice detail ale pro nekoho kdo stavi kola by to mela bejt samozrejmost!!
booooze vsechny sady sram jsou znaceny 0.cislo a az tato posledni to ma X.0 jiz jsem se opravoval staci???prcku?
jooooo tim prckem sis udelal moc dobre zejo :D
jo a jeste ani jedna sada sramu neni znacena 0.neco, ani jedna! je to X.0, X-9, X-7, 5.0, 4.0, 3.0! ale jinak ve sramu mas fakt velkej prehled :D
hele,aspon ze vi svoje krestni jmeno.
jo jo to je zaklad :D
…pro vyhledavani v trelefonim seznamu:))
tak to je mu krestni docela nanic :D leda ze by si vspomel na prijmeni :D
ta schizofrenie je previt co? najednou shooter obhajuje dablika jako by to byl on sam :-))
no vidis ze neni:)) ani pristi rok nebude…
pardon ze se do toho micham ale X.0 uz je na svete dobrej pulrok akorat model 2006 jeste neni ale 2005 je stejna temer a je na svete davno
X.0 ze je na svete pul roku :D to je taky dobrej for od nekoho kdo stavi kola :D
pardon panove omyl 4 mesice je jiz na svete X.0.....a vejrej s kym mluvis
no nejak mi prijde ze ty a ten kdo to zalozil ste jeden! tak je mi to celkem jedno
a X.0 rozhodne neni na svete 4 mesice to mozna modelova rada 2006.
neni nahoudou X.0 z roku 04?:)
no nejsem si jistej ale taky mam ten pocit :D
nechci se do toho nejak montovat, ale mam takovej pocit ze s X.0 prisel sram uz v roce 2002 =)
no je to mozny rikal sem ze si nejsem jistej
u modelu 2006 jdo jen o par inovaci jako je treba razeni typu rapid fire zname od shimana nebo karbonove raminko u prehazovacky
tak tak
sikovnej:-),uz si umi i sam spravne zaradit odpoved:-) ps:to zase bude kecu az to ano lidi uvidi:-))
rano:-)
kedysi som hraval textove RPGcka cez net a tam bol multiplay (pouzivanie viac postav naraz a interakcia medzi nimi) zakazany… a heto bola CISTA schizofrenia.. ty si pripad pre sanatorium… supis diskusia, pokracujte prosim:)
jojo,packovy razeni od sramu je jenom takova bezviznamna malickost:-))
to nikdo nerekl
doslova jiste ne:-)
akorat jsem poznamenal ze jde o inovaci pro rok 2006 nerikam ze je to bezvyznamna vec ale s krizkem po funuse ikdyz razeni slusne provedene jak funkcne tak i provedenim designove
s tim krizkem po funuse mas pravdu,zvlast kdyz shitmano zacalo vyrabet rapidrife pro 10kazetu a je tu dost chrtu co vozej silnicni prehazku:)
u modelu 2006 jdo jen o par inovaci jako je treba razeni typu rapid fire ne nikdo to nerek
a je to opravdu typu rapidfire?:)
aa spravna otazka:-))
no o tom by se dalo take polemizovat :D
v podstate ano az na jiny smer ukazovackove packy tu nepritahujes k riditkum ale smerem nahoru
a nas znalec:), na razeni od sramu totiz ukazovecek nepouzivas.....
ano ano,ukazovackem nahoru:-))
muhehee:)))
zacinas bejt cim dal tim vtipnej
gummo=guma???:-)
pozor vtip :D
ne to je kruta realita gumo
zapomel si jedno m ale to je fuk snad to nejak skousnu
si z toho nic nedej,vzdyt zapomnel i svoje prijmeni..
pravda :D
kde?:)) a proc je to tu 2×?
shooter=dement???:-)))
jen pozor aby se nestrefil.....
a zeme je placata, stoji na hrbetech 4 slonu a ti stojej na krunyri velky zelvy…
ze sa ti chcelo sa tolko hrabat v katalogoch. ja by som pri takze „zabavnej“ cinnosti nevydrzal dlhsie ako 5min. ;) ale zabit 6 hodin listovanim a slintanim na katalogmi… :) radsej by si si mal pisat domace ulohy.
8.22 je moc tezky :)