• malinkej.dablik

diky?ñevim jak to stoji na kramech zitra jedu na nakup

0 0
    • gobike  

Nainternetu jsem viděl letošní model Deore LX 31.8mm za 660Kč. Bylo to na Velotrade.cz http://www.velotrade.cz/index.php?…

0 0
    • enjoy  

ty jeden staviteli:-)))

0 0
      • malinkej.dablik  

coze?

0 0
        • enjoy  

dela ti potize cestina nebo co?:-)) zkus se zamyslet nad svoji otazkou.pokud teda nejsi.. no to je jedno. ale poradim ti teda.acera kolem 270,– jeste dost usetris,rekl bych.

0 0
          • malinkej.dablik  

no nevim co to melo bejt jestli nejaka provokace nebo co no to je fuk…acera??boze kde zijes??jarin nebo co?

0 0
            • enjoy  

ano spravne,jarin!mame te!:-))) ps:tvoje otazka je provokace nebo si proste jenom tak blbej?:-)

0 0
              • malinkej.dablik  

nechapu proc tady vse hrotite takhle je to takovy divny skoda ze se s vama neda normalne vychzet

0 0
                • enjoy  

no se mnou se urcite da.treba kdybys to prave zkusil normalne:-)

0 0
                  • malinkej.dablik  

ja jsem ti snad rekl neco spatnyho???delas tady na me narazky uplne zbytecne

0 0
                    • enjoy  

prijdes mi fakt jako trouba a porad to nechapes.zaprvy vubec nevim v jakym meste se nachazis a taky nevim jakej presmykac bysis za tuhle cenu predstavoval.muzu te poslat ke sterbovi kde se z ceny poseres nebo nekam jinam kde bude levnejsi.v mensim meste budou ceny zase trochu jiny atd.. zacni se konecne ptat aspon trochu inteligentne.nechci do tebe zbytecne rejt,fakt ne,ale stve me kdyz si tu nekdo dela takovouhle srandu.ty bohuzel uz zacinas vypadat ze si srandu nedelas. tak teda od zacatku.na internetu stoji LX 660,– ,na krame to bude treba o pade vic.bez si ho kamkoliv koupit a ja ti to pade klidne dam.

0 0
                      • malinkej.dablik  

ja jsem psal tuto otazku abych orientacne vedel za kolik budu mit zitra nakup abych vedel kolik budu odepisovat z dani mam nakoupit 7 presmykacu LX a vyssi sady a rad bych vedel co zvolit nejlip mam na to jiste penezni obnosy a jen chci vedet rozmezi ja v normalnich kramech nakupuju malo a nevim kolik tam ceny tak jsou…vetsinou nakupuju ve velkoobchodech ale zitra jedu do mesta a potrebuju to nabrat cestou staci???

0 0
                        • enjoy  

tak si vem orientacne o par stovek vic,staci?!fuj tys me nasral:-) jeste mi rekni do jakyho mesta se chystas:-),abysi dokazal schrastit 7 LX presmykacu:-)

0 0
                          • malinkej.dablik  

LX XT nemusej bejt stejny pripadne vezmu i sram nebo XTR mozna jedno…neni problem to sehnat

0 0
                            • enjoy  

no tak ted uz tvoje puvodni otazka ztaci uplne smysl.nakup LX,XT,XTR a vem si radsi vic nez o par stovek vic.

0 0
                              • malinkej.dablik  

kdyz si vezmu na kazdej kus tak litra tak bych to mel zmaknout

0 0
                                • shooter  

pokud to mas na stavbu tak porid XT a LX nebo nejaky levny deorecka a sobe kup XTR a je to vyreseny

0 0
                                • enjoy  

v jednom nejmenovanem bikeranchi maji tyto ceny:LX 750,–.XT 1169,–.XTR 2287,–.a delej co umis.

0 0
                                  • shooter  

jak sam vydis tak s temito cenami se dostanes na 1 XTR a zbytek LX

0 0
                        • Meesha  

nepsal si ze zejtra jedes do CYKLOMAXU – VELKOOBCHODU?

Udelej si dalsi nick zacni se chovat trochu normalne, tady z tebe, staviteli, ma kazdej prdel!

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Bulda  

novy alivko, je to kpie stx a radi to lip, nez XT

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.