diky?ñevim jak to stoji na kramech zitra jedu na nakup
diky?ñevim jak to stoji na kramech zitra jedu na nakup
Nainternetu jsem viděl letošní model Deore LX 31.8mm za 660Kč. Bylo to na Velotrade.cz http://www.velotrade.cz/index.php?…
super ale kolik stoji v krame?
To nevim, to se hodně liší. Já bych to přece jen koupil na netu,za tuto cenu je v kramě neseženeš.
no ja nevim no zitra jedu na velkej nakup a nechce se mi to brat z netu na to neni zaruka…uz mi dost veci prislo poskozenejch
nejses Jarin voe?
Já si myslím, že to je super cena! A navíc záruky maj na všechno.U nás v bikeshopu ho maj za 850Kč.. :-(
super cena
za jarina:)
Hmm, tak se podívej po krámech, často mívaj přesmyky sundaný z kola a ty sou levnější.určitě nějakej seženeš.
jde o to kde to objednas ja to kupuju v velkoobchode cyklomax u pardubic a fajne
Hm, přeptám se na tebe :o)))
jj v pohode zitra tam jedu
ty jeden staviteli:-)))
coze?
dela ti potize cestina nebo co?:-)) zkus se zamyslet nad svoji otazkou.pokud teda nejsi.. no to je jedno. ale poradim ti teda.acera kolem 270,– jeste dost usetris,rekl bych.
no nevim co to melo bejt jestli nejaka provokace nebo co no to je fuk…acera??boze kde zijes??jarin nebo co?
ano spravne,jarin!mame te!:-))) ps:tvoje otazka je provokace nebo si proste jenom tak blbej?:-)
nechapu proc tady vse hrotite takhle je to takovy divny skoda ze se s vama neda normalne vychzet
no se mnou se urcite da.treba kdybys to prave zkusil normalne:-)
ja jsem ti snad rekl neco spatnyho???delas tady na me narazky uplne zbytecne
prijdes mi fakt jako trouba a porad to nechapes.zaprvy vubec nevim v jakym meste se nachazis a taky nevim jakej presmykac bysis za tuhle cenu predstavoval.muzu te poslat ke sterbovi kde se z ceny poseres nebo nekam jinam kde bude levnejsi.v mensim meste budou ceny zase trochu jiny atd.. zacni se konecne ptat aspon trochu inteligentne.nechci do tebe zbytecne rejt,fakt ne,ale stve me kdyz si tu nekdo dela takovouhle srandu.ty bohuzel uz zacinas vypadat ze si srandu nedelas. tak teda od zacatku.na internetu stoji LX 660,– ,na krame to bude treba o pade vic.bez si ho kamkoliv koupit a ja ti to pade klidne dam.
ja jsem psal tuto otazku abych orientacne vedel za kolik budu mit zitra nakup abych vedel kolik budu odepisovat z dani mam nakoupit 7 presmykacu LX a vyssi sady a rad bych vedel co zvolit nejlip mam na to jiste penezni obnosy a jen chci vedet rozmezi ja v normalnich kramech nakupuju malo a nevim kolik tam ceny tak jsou…vetsinou nakupuju ve velkoobchodech ale zitra jedu do mesta a potrebuju to nabrat cestou staci???
tak si vem orientacne o par stovek vic,staci?!fuj tys me nasral:-) jeste mi rekni do jakyho mesta se chystas:-),abysi dokazal schrastit 7 LX presmykacu:-)
LX XT nemusej bejt stejny pripadne vezmu i sram nebo XTR mozna jedno…neni problem to sehnat
no tak ted uz tvoje puvodni otazka ztaci uplne smysl.nakup LX,XT,XTR a vem si radsi vic nez o par stovek vic.
kdyz si vezmu na kazdej kus tak litra tak bych to mel zmaknout
pokud to mas na stavbu tak porid XT a LX nebo nejaky levny deorecka a sobe kup XTR a je to vyreseny
v jednom nejmenovanem bikeranchi maji tyto ceny:LX 750,–.XT 1169,–.XTR 2287,–.a delej co umis.
jak sam vydis tak s temito cenami se dostanes na 1 XTR a zbytek LX
nepsal si ze zejtra jedes do CYKLOMAXU – VELKOOBCHODU?
Udelej si dalsi nick zacni se chovat trochu normalne, tady z tebe, staviteli, ma kazdej prdel!
novy alivko, je to kpie stx a radi to lip, nez XT
alivko???to jeste existuje?