Zajímalo by mne,jesli můžu dát M525 na Manitou Six, Slyšel jsem, že levný vidle může hydraulika zničit, ale zase na druhou stranu jsem viděl hydru na RST,byla to capa. Tak fakt nevim.
Zajímalo by mne,jesli můžu dát M525 na Manitou Six, Slyšel jsem, že levný vidle může hydraulika zničit, ale zase na druhou stranu jsem viděl hydru na RST,byla to capa. Tak fakt nevim.
videt se da spousta veci:-). jinak,dat ji tam muzes,tusim uchyt pro kotouc ma:-)
Myslim,že té vidli už víc uškodit nejde.
muzes, akorat se bude trochu kroutit, lempl tam mel rormuli 4racing(proste 4pist)a 185 kotouc-prezila narozdil od zbytku kola:)
rormule=formule:-/
Jo, bude se kroutit, ale záleží na tom, jak tu zátěž dlouho vydrží. No, což o to, prachy by byly i na novou vidlu, ale chci si počkat, protože příští rok bude Manitou inivovat.
Jenom Manitou?
jasne, budou inovovat vsechny znacky, i marzocha si necha u suntouru vytisknout novy samolepky:)
No jisrě, všichni inovujou, to je prostě boj, ale já chci jenom Manitou.
Manitou ti nikdo nevymlouva.
temer na vsech odpruzenejch vydlicich je uchyt pro kotouc ale ne vsechny to vydrzi skrut by mohl nastat takovy ze by most mezi nohama vydlice se mohl zkroutit natolik ze by se skrivila osa zasunu obou nohou
ty uz si tu zas?
vadim ti tu snad?
Uz se mohu smat nebo jeste neco pripises :)
az se vychechtas, tak mi preloz co napsal do cestiny, ja mu proste nerozumim.
Ještě nejsem tak zkušenej biker tak bych ctěl vědět co je to osa zásunu obou nohou??
Ze ani ty ne? Ty musis byt opravdovy fanousek. Tolik spatnych zkusenosti a stale si haji tu svou znacku :)
nekdo se tu zminil o RS? s tou zadny spatny zkusenosti nemam…a zhulenej indian neni moje oblibena znacka.
imho…myslím, že normální člověk by takhle neinvestoval…:-).....