schanim hydra rafkove brzdy nevim kde je sehnat hodte mi sem nejaky linky dik
schanim hydra rafkove brzdy nevim kde je sehnat hodte mi sem nejaky linky dik
Magura HS33 třeba na http://www.koloshop.cz
Nebo levnější HS 11 2004 .http://www.volny.cz/sport22/katal04/ktb/magura.htm
HS 11? to uz racej vecka snad:) ale 33 su uz o niecom inom:)
Nic proti Maguram HS, sam jsem je vozil jeste predloni, ale neni to trochu za zenitem?
myslim, ze ne, letosni model vypada zase lip, vychytaneji a lehceji, jel sem na tom jednou pred lety a bylo to fajn… kdyby nekdo neco takovyho jako starsi 33 vyhazoval, tak mi napiste…
Jo jo, to mas pravdu, ale mi vzdycky bylo lito tech rafku. Jinak HS 33 brzdily skvele, urcite lip nez mechanicky kotouce, kterymi jsem je tenkrat nahradil. A vubec jsem je nezavrhnul, ale z biku sly a jsou dodnes na trialovem kole.
podla mna HS 33 + nabruseny rafik, to je kombinacia ktoru v sile brzdenia neprekona NIC.. mam ich na trialovom biku a mozem to porovnavat napr s 4-piestovymi hydrami, co mam na dirtovom a podla mna HS 33 urcite vedu v jedovatosti a v sile zakusnutia…
Kdyz jsem je prehazoval na triala, tak jsem menil cerne spalky za oranzove. To je narez.
Mám HS 11 a 100% spokojenost… rozhodne bych se toho nebal si je poridit…Doporucuji…HS 33 jsou drazsi tak mas na vyber dle penezenky…
pozor expert shani neco na dalsi smyslenej bike :D
copak mas proti cvrcku?
nevim jestli ti to dela dobre narazet na to ze je mi 17 tobe taky bylo (prijde mi ze spis bude) ale proste ses provarenej ze akorat krmis lidi kecama, ale to je vsechno!
provarenej nevim proc ja nikoho nekrmim a ver si cemu chces pido ja nevim cim vas krmim co je tak nenormal ale to je vase vec…
takze ****** ****** ****** to jiste znas…az vychovas syna tak mi prijd rikat co jsou a nejsou blbosti a nepoucuj dospelyho cloveka ja nikoho nekrmim…takhle si vyskakuj na vlastniho fotra ale na cizi si dej bacha
promin ale nejak ses netrefil s komentarem! na nikoho si nevyskakuju! jedinej kdo tady na nekoho rve ses ty! ale nechapu co ti to dava! a o tom ze nikoho nekrmis si asi kazdej kdo to cet udelal obrazek vcera stim tvym 8,22 tezkym kolem!
ale rozhodne mi prijde zbytecny to rozvadet znova takze si uzivej zivota a doufam ze jeste bude spousta prispevku od tebe kterejm se s radosti zasmeju ale do budoucna nebudu svuj nazor psat!