kde sehnat razeni na sedmikolecko dik?
kde sehnat razeni na sedmikolecko dik?
Jakou máš představu – gripshifty, rapidfire, otočné řadící páčky?
no nejlepe neco na zpusob rapid fire…
Dá se to ještě objednat na www.paul-lange.cz, ale velkoobchodní cena je cca 650–700 Kč za pár (levé i pravé řazení). Je tu ale otázka – Paul-Lange je v podstatě velkoobchod, takže nevím, zda se s tebou budou bavit. Já jsem to tam koupil naposled cca před rokem, tak to snad ještě půjde objednat.
problem je ze do katalogu E shopu ma paul lange prihlasovaci jmeno a heslo jen pro partnery
nevis o nejakym reseni kde sehnat treba osmickovy razeni nebo nejky grip shift hlavne potrebuju novy razeni dik
Pokud jsi z Ostravy nebo okolí, tak ti to mohu v Paul-Lange objednat, jako majitel cykloservisu mám do velkoobchodu přístup. Je ale otázka, jak dlouho bude dodání trvat a zda to ještě půjde objednat – je to řazení STX a to už je dost stará záležitost. Naposled jsem to objednával někdy před rokem a trvalo to skoro 2 měsíce, než to přišlo. Každopádně každý obchodník s koly či cykloservis mají možnost toto v Paul-Lange objednat.
bojuzel jsem z prahy
Tak to pro tebe mam (snad) dobrou zpravu. Existuje servis, v Modřanské poliklinice. Jmenuje se to Koloklinika a tam ti to urcite sezenou. Me shaneli na 8kolo. Kdyztak www.koloklinika.cz
muze mi jeste nekdo nejka pomoct???
jestli potřebuješ ,mám i s pákama na brzdy acery za150 ti je pošlu
je mam ale hydraoliku a potrebuju jen radici packy
si zajdi do jakyhokoli cyklo shopu, to maj skoro vsude.....
nejaky altusy nebo acery by meli mit v kazdym normalnim cykloshopu (normalni = prodavaj hlavne kola kolem 10–12 tisic)
nebo kup osmickovy dyk jedna poloha ti zbude a dobudoucna to bude narozdil od sedmicky jeste prodejny si myslim
No anebo si koupi komplet novy razeni-uprimne,nevim jak se da v dnesni dobe jezdin na 7kolu :o/
Džez nade vše!