Konečně jsem si koupil nášlapy-Crankbroters Mallet C a k tomu Sidi Bullet 2. Takze doufam, ze me nezklamou. Mam naslapy poprve v zivote a tak se chci zeptat na vase zkusenosti s jejich udrzbou, nastavenim atd. Proste jak se co dela. Predem moc diky.
Konečně jsem si koupil nášlapy-Crankbroters Mallet C a k tomu Sidi Bullet 2. Takze doufam, ze me nezklamou. Mam naslapy poprve v zivote a tak se chci zeptat na vase zkusenosti s jejich udrzbou, nastavenim atd. Proste jak se co dela. Predem moc diky.
já mám nášlapy asi měsíc, shimano 520. jediný co ti k nim můžu říct, že určitě spadneš. :)))
ja pouzivam nasply na silnici pres deset let, na biku asi sest let a clovek se padu nevyhne. Zrovna vcera se kolo zasatvilo v bahnu, cekal jsem, ze vystoupi doprava, prava noha vyletela z pedalu, ale ja se prevratil vlevo a nohu uz jsme tak rychle nevyndal a lezel jsem
v blate si sa rochnil ?:) hezký…
Před dvěma roky jsem s SPD taky začinal. Dva pady doma jen tak nasucho. Pak jsem s nima vyjel na cestu a pohoda když se nemusiš vypínat. Tak jsem to střihnul do terénu. První kaluž, říkám si musím se vypnout včas. Hlava byla jinde, ležel jsem na pravém boku(tradiční pád na místě). Otřepu se a že pojedu dál. Proti mě borec s holkou, taky mu to nevyšlo a ležel na druhé straně kaluže. Akorát to měl ze svahu dolů, tak měl hlavu trochu z kopce:-) Tak zavčas začni trénovat ty pády :-)))
tak to znám moc dobře spd mám asi měsíc a pár modřin by se na mě našlo eště dneska, zrovna včera jsem jel jako prase z Trosek a byl tam nějakej divnej lavor od vody a už sem ležel v poli. Naštěstí mám seřízeno na hodně měkko takže mě to vykoplo ven :o)
Jak to tak pozoruju, taki se ''komickemu'' padu nevyhne ani velezkuseny SPDckar:o) No,snad to nejak zmaknu a doufam,ze to nebude tolik bolet:o)
Jeste sem zapomenl-jaky je nejlepsi zpusob udrzby. Jak se o SPD starate? Diky…
Nestaram a je to na nich videt :-) Maj vakl. Jen obcas je striknu WDckem.
Ja jsem s SPD nikdy nespad,ale předtím s klipsnama,to byli držky :-)
ja jsem taky s spd nikdy nespadl a s klipsnama na silnicce taky ne