Je jen málo týmů, který se takhle postarají o MR. Gratuluju DC!!!!!???????????????????????Supermanovi by se to asi nestalo, že? Paolo možná jen trénuje, aby za sebou mohl pořádně tahat na kopec závaží na TdF?? Kšeft je kšeft, no problem?
Je jen málo týmů, který se takhle postarají o MR. Gratuluju DC!!!!!???????????????????????Supermanovi by se to asi nestalo, že? Paolo možná jen trénuje, aby za sebou mohl pořádně tahat na kopec závaží na TdF?? Kšeft je kšeft, no problem?
co to meles ? nechapu z toho ani slovo.....
Asi ses nedíval!
Něco nového na Giru ? Kdo dnes vyhrál tu královskou a kdo pojede v maglia rosa ?
P.S. zůstává, ale byl tam jak kůl v plotě, stáhli ho o 30 vteřin, jen kvůli tomu že tam byl fak sám!DC ostuda!
škoda, že nemám ten podělanej Eurosport. Trochu marodím, na kole jsem nebyl a tak jsem mohl celej víkend čučet na bednu :o((
CSC – klobouk dolů! Všechny manšafty by to takhle asi neudělaly!
Kua, škoda, že jsem to neviděl.
Žák Máca, nejvíc lístečků a může koukat na TV :o)
Hele já ty moje haksny taky trochu vyvětral, pak absolvoval krátkou rodinnou návštěvu přírody, ale když se jede 25 km kopec tak tomu nenápadně ten průběh neděle přizpůsobím, pravda manželka se netvářila, no prošlo to!
když vidím tvý jméno, tak mi hned naskočí film Páni kluci. Už jsem trošku vyrost, ale ten film jsem vždycky miloval a rád se na něj kouknu i teď.
Lístečky pochopeny na první pokus )))), Páni kluci jsou supr.
Já teda taky zrovna nestíhal, ale nezabránilo mi to klesnout u bedny (pravda, imitoval jsem při tom kvůli manželce jakousi práci). P.S. jel skvěle, jsem zvědavý, jak dál. Tipuji, že rozhodne 17. – 19. etapa, v časovce (18. etapa) se stoupákem cca 280 m mohou být docela slušný časový rozdíly.
a průběh závodu taky docela dobře na www.eurosport.com/ gazzettě jsou v popisu dění v závodu myslím lepší)
Kočička! Haf!