Scháním patku přehazovačky na kolo rock machine tsunami 2001 kterou jsem ohnul minulý týden.Nevíte kde ji seženu?Jedeme totiž v sobotu na krále tak to docela spěchá.Dik
Scháním patku přehazovačky na kolo rock machine tsunami 2001 kterou jsem ohnul minulý týden.Nevíte kde ji seženu?Jedeme totiž v sobotu na krále tak to docela spěchá.Dik
Predpokladam XT. Nech si ji v servisu srovnat.
ne je to deore.Kdyby to slo srovnat tak by mi to doktor rekl nebo ne?A nemuseli by jsme to nekde schanet.
tak urcite je nenechavej srovnat!!!!!!!!nikdy uz nebude mit spravnou pevniost a jiste to vymen i s patkou a nejezdi na tom dokud to nebude scela ok.Deore prehazka lze koupit treba na www.bikestore.cz za 850kc a meli by ji mit v kazdym krame,ale doporucuju koupit deore LX je asi o 300kc drazsi a me prijde lepsi.PS Hlavne nerovnej tu starou!!!
a patka na rockmachine je k sehnani treba u cykloadama na suchdole nebo myslim ze ji meli i u tyrse v Praze 6.
a nemotáme tu dvě věci? patka se prodává s rámem ne s přehazovačkou… zatím co sehnat přehazku je brnkačka u patek je to horší
Myslim, ze kesu se do toho tak zamotal, ze jsem to ani rozmotavat nechtel.
no trosicku sem posral no…sorry
Zkus dovozce Cyklomax.
originální nedoporučuji jsou jak blato.Rovnání taky ne-bude se pak křivit pořád.Jde na to upravit patka i z jiného kola, já jsem upravoval z MXM-ale muselo se dost pilovat.
Teď jsem ale zjistil, že tam pasují úpně přesně patky na ACSTAR kola.Navíc jsou to takové ty lesklé -ty jsou z tvrdčího materiálu než RM šedé.Takže se tak nekřiví.Má na sobě nápis kinessis nebo kinesium-přesně teď nevím.Ale je to lepší patka než originální.
Mám taky RM 2001 ale cps 4,0.